Vasikanliha Milanon ja Sagen kanssa

Tämä menetelmä toimii yhtä hyvin kanan, sianlihan tai naudanlihan kanssa.

saadaan:

4

ainekset
1
muna
1/4 tl.
suola
TSP.
tuorepohjainen mustapippuri
3/4 c.
Hienoja kuivia leivänmarjoja
1 rkl.
hienonnettu tuore salvia
4
1/2-tuuman paksu vasikan kylkiluut (noin 5 unssia kukin)
5 rkl.
voi
1
sitruuna
ohjeet
 1. Beat muna sekoittaa suolaa ja pippuria. Yhdistä leivänmarjat ja tuore tai kuivattu salvia. Pudota vasikanluut (mukaan lukien ristiluu, jos leikkaus on yksi) lypsettyyn munaan ja sitten leipäpalaan. Ravista ylimääräiset leivänmurut.
 2. Suuressa, ei-stick-paistinpannussa sulata voin kohtalaisen matalalla lämmöllä. Laita päällystetyt vasikanluut pannuun ja kypsennä kunnes kultainen, noin 4 minuuttia. Käännä ja keitä kunnes kultainen ja juuri tehty, noin 3 minuuttia kauemmin. Tarjoile sitruunan kiiloilla.
 3. Testi-keittiön vinkki: Varmista terävä pinnoite pitämällä lämpö tasaisena kohtalaisen alhaalla. Älä ole houkutusta käännä sitä alas tai murut eivät ruskeata rapeaksi kulta.
 4. Muunnelmat:
  Nämä luut ovat myös erinomaisia ​​ja itse asiassa perinteisempää, ilman salvia.
  Voit heittää perinteet tuulille ja pilkata räpylät ilman punnitsemista. He tarvitsevat vielä yhden minuutin ruoanlaittoa puolelta.
  Toinen mahdollisuus on tehdä tämä sianlihalla, joko punnittu tai ei.
 5. Viinin suositus: Kokeile Sankt Magdalenerin ruokaa, tai jos et löydä yhtä, saksalainen kabinett halbtrocken reisling. Olet iloisesti yllättynyt siitä, kuinka hyvä viinin ja vasikanlihan yhdistelmä maistuu.

kuva

Melanie Acevedo

Loading...