Vadelma-Ganache Tart

kuva

Rachel Conners

Tämä kinkutettu ganache, ei-paista täyttö räjäyttää mielesi.

saadaan:

1

ainekset
Kuoren osalta
2 c.
manteli jauho
1 rkl.
fariinisokeri
1/4 tl.
suola
1/4 c.
salaaton voita, pehmennetty ja leikattu kuutioiksi
Täyttöä varten
8 unssia.
tumma suklaa, pilkottu
3/4 c.
raskasta kermaa
1/4 c.
siemenettömän vadelman hilloa
5 1/2 c.
tuoreita vadelmia
ohjeet
  1. Graham-krakkaajan kuori: Kuumenna uuni 350 asteeseen F. Keskikokoisessa sekoitusastiassa yhdistetään mantelijauho, ruskea sokeri ja suola. Sekoita yhteen. Lisää voita. Leikkaa leivänpaahtimella tai sormilla, kunnes taikina on tullut yhteen ja vain pieniä voinpuruja.
  2. Siirrä taikina rasvattua 9-tuumainen kastike, jossa on irrotettava pohja. Käytä mittalevyä tai sormia, paina tasaisesti taikinaa pannun alaosassa ja ylöspäin.
  3. Paista uunin keskellä, kunnes kultainen ja tukeva, noin 15-18 minuuttia. Siirrä telineeseen jäähtymään kokonaan, vähintään 1 tunti.
  4. Kuorituille suklaakulmioille:
    Mikroaaltouuni raskasta kermaa 45 sekunniksi minuutiksi tai höyrytykseen. Lisää suklaa. Anna seistä 2 minuuttia ja sekoita kunnes se on sileä. Aseta jääkaapissa noin 1 tunti tai kunnes ganache on paksuuntunut ja jäähtynyt.
  5. Lisää ganache astianpesukoneen kulhoon, jossa on viisteen kiinnitysosa (käsihana on hieno, jos sinulla ei ole seisontasekoittimia). Kierrä kunnes värillinen ja vaalea. Lisää vadelman hilloa ja ruoskaa kunnes se on kokonaan sisäänrakennettu.
  6. Levitä kuorrutettua suklaakanuaa jäähdytetylle kuorelle, sitten yläreunaan tuoreiden vadelmien kanssa, järjestämällä kuitenkin haluamasi. Anna jäähdyttää jääkaapissa 1 tunti ennen viipalointia ja tarjoilua.