Ultimate Coconut Cake

Jos meidän apulaisjohtajan, Lindsayn, joutui valitsemaan yhden kakun syödä koko elämästään, se olisi kookoskakkua. Joillekin kookospähkinöistä on pois päältä; muille, se on uskontoa. Tämä kakku saa sen hämmästyttävä maku vanilasta ja manteliuutteita ja murskattua kookospähkinää. Ja älä edes päästä meitä aloittamaan huurretta: kermajuusto + kookosmaito = onnellisuus.

Tämä voittaa vaniljakakun jokaisena viikonpäivänä.

saadaan:

10

Valmistusaika:

0

tuntia

30

min

Kokonaisaika:

1

tunnin

50

min

ainekset
Kakkua
1 c.
voita, pehmennetty, plus enemmän pannuja
2 1/2 c.
kaikkiin tarkoituksiin jauhoja sekä enemmän pannuja, siivilöityjä
2 c.
sokeri
5
isot munat
1 tl.
puhdasta vanilainuutetta
1 tl.
manteliuutetta
1 tl.
ruokasooda
1 tl.
kosher suola
1 c.
piimä
1/2 c.
makeutettu jauhettu kookospähkinä
Jäähdytetään
8 unssia.
pakattu kermajuusto, pehmennetty
1/2 c.
voita, pehmennetty
3 rkl.
kookosmaito
3 c.
hienosokeri
1 1/2 c.
makeutettu jauhettu kookospähkinä
ohjeet
  1. Kuumenna uuni 350 °: een. Voitele kaksi 8 “pyöreää kakkujauhetta voita ja linjaa pergamentilla. Voitele pergamentti voita ja pölyä jauholla.
  2. Suuri kulho käsi-sekoittimella tai astian sekoittimen kulhoon käyttäen viisteen kiinnitystä, kermavaahtoa ja sokeria, kunnes kevyt ja pehmeä, noin 3 minuuttia.
  3. Kun sekoittimella on keskinopeus, lisää munat yksi kerrallaan, kaaviota alas kulhoon kerran sekoittamisen aikana. Lisää vanilja- ja manteliuutteita ja sekoita kunnes yhdistetään.
  4. Erillisessä kulhossa ripaa jauhot, sooda ja suola. Kun sekoitin on alhainen, lisää kuivat aineet ja kirnupiimä taikina 3 osaan, alkavat ja päättyvät kuivilla ainesosilla. Sekoita kunnes yhdistetään vain, ja sitten kookospähkinää kumi-spatulilla.
  5. Kaada taikina tasaisesti valmiiksi pannuihin ja sileällä päällä veitsellä. Paista kunnes kulta ja hammastikku asetettu keskelle kakkua tulee ulos puhdas, noin 50 minuuttia. Anna kakkuja jäähtyä kattiloihin lankahyllyissä 30 minuutin ajan, käännä sitten kakkuja telineille ja anna jäähtyä kokonaan.
  6. Kuorrutus: Suuri kulho käsi-sekoittimella voit voittaa kermajuustoa, voita ja kookosmaitoa, kunnes se on fluffy ja yhdistetty. Lisätään hitaasti jauhemaista sokeria kunnes kermainen.
  7. Levitä yksi pyöreä kakku kerros kookospähkinällä ja aseta toinen kakku sen päälle. Frost top ja sivut kakku, sitten ripottele kaikkialla kookospähkinällä ja paina kookospähkinä sivulle.
  8. Leikkaa ja tarjoile.

Perimmäinen Coconut Cake

John Komar
kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, 30 dollaria

Loading...