Tiramisuksen juustokakku

Klassinen italialainen suosikki.

OSTA NYT: Springform Pan, 12,80 dollaria, amazon.com.

saadaan:

8
– 10

Valmistusaika:

0

tuntia

30

min

Kokonaisaika:

8

tuntia

0

min

ainekset
Kuoren osalta
1
hihan graham-keksejä, hienoksi murskattu
5 rkl.
sulatettua voita
1/4 c.
sokeri
1 rkl.
kaakaojauhe
Juustokakulle
4
(8 oz) baareja kermajuustoa, pehmennetty
1 1/2 c.
sokeri
1/4 c.
maissitärkkelys
4
isot munat
1/3 c.
rommi
1/3 c.
keitetty espresso tai kahvi
1 tl.
puhdasta vanilainuutetta
12
naisten sormet
Palvelemiseen
2 c.
Päinvastoin
1/4 c.
Kaakaojauhe pölylle
2 rkl.
suklaapatukat
ohjeet
  1. Kuumenna uuni 325º: iin ja rasvaa 8 “tai 9” kevytruuvi pannulla keittosuihkeella. Tee kuori: Suuressa kulhossa sekoitetaan yhteen graham-krakkaamurimoja, sulatettua voita, sokeria ja kaakaojauhetta. Paina seosta valmiiseen pannuun.
  2. Tee juustokakku: Suuri kulho käsi-sekoittimella voittaa kermajuustoa ja sokeria, kunnes se on täysin sileä ja pehmeä. Lisää maissitärkkelys ja lisää munat. Lisää rommi, kahvi ja vanilja.
  3. Kaadetaan 1/2-taikinaa kevyempiin pannuun, lisätään kerros ladyfingeriä ja päätä muuhun juustokakkuaseokseen ja leivotaan, kunnes juustokakku keskelle on vain hieman jiggly, 1 tunti 20 minuuttia ja 1 tunti 30 minuuttia. Käännä uuni ja anna juustokakku jäähtyä uunissa 1 tunti, sitten jääkaappi, kunnes se on täysin kylmä, 4 tuntia tai yön yli. (Jos haluat käyttää vesihaudetta, kääri kevyesti pannun ulkopuolelle kaksi kerrosta alumiinifolioa. Siirrä syvälle paistinpannulle ja kaada tarpeeksi kiehuvaa vettä päästäksesi juustokakun pannuun puolivälissä. Paista ohjeen mukaisesti).
  4. Kun olet valmis palvelemaan, pöly kaakaojauheella, putket, jotka on kastettu kastikkeelle ja ripottele suklaapatsailla. Palvella.

kuva

Jon Boulton