Tämä paistettua Gnocchi-ruokia on Cheesier kuin 80-luvun Power Ballad

Delish-keittiössä ei ole sellaista “liian paljon juustoa”. Olipa kyseessä Creamy Three-Cheese Spaghetti, paistettua kanaa Broccoli Bake, paistettua katkarapua Scampi Dip tai juustollista kanaa Alfredo Soup, pyrimme jatkuvasti lisäämään juustokertoimen. Melkein luulimme, että meillä oli jonkinlainen inage-kilpailu. No, en sano tämän Four Cheese Gnocchi Bake voittaa, mutta … Asiago, Parmesan, mozzarella, ja Provolone? Kerro sinä minulle.

kuva

Jonathan Boulton

Tuorepuristettua juustoa on oltava tässä ruokalassa. Ristikko on ehdottomasti suurin osa työtä, mutta luottaa minuun, se on sen arvoista. Puhumattakaan, se on loistava tapa polttaa joitakin ylimääräisiä kaloreita ennen tätä dekadentti illallista (tosissasi! Mutta todella, mikä tahansa auttaa). Lisäksi voit hallita, kuinka paljon jokainen juusto menee sisään, sekä mitä juustoja todella haluat. Hate provolone? Kaksois Asiago! Tunne savustettua mozzarellaa? Anna palaa! Meidän sekoitusmme osuu täydelliseen tasapainoon täyteläisestä ja terävästä.

kuva

Jonathan Boulton

Todellinen pelinvaihtaja täällä on kuitenkin gnocchit. He ovat herkullisia pieniä tyynyjä, mutta he ovat kyllin kyllin kaltaisia, jotta se pystyy vastaamaan kaikkiin juustoihin. Lisäksi, koska perunan gnocchi kestää vain noin 3 minuuttia kokata, sinun ei tarvitse keittää sitä etukäteen. Se valmistaa juustokastikkeessa. Puomi.

kuva

Jonathan Boulton

Hae RECIPE TÄSTÄ.

PIN IT LISÄÄ

gnocchi Bake Pinterest


Seuraa Delish Instagramia.

Loading...