Suklaa hiiret

Näillä icky-söpöillä hiirillä on kolme erilaista suklaata: puolikypsä kermainen, cakey keskusta ja valkoinen ja bittersweet rapeassa suklaakuoressa.

saadaan:

3


tusina

Kokkaus aika:

1

tunnin

30

min

Kokonaisaika:

2

tuntia

0

min

ainekset
3 oz.
kermajuusto
2 rkl.
suolaton voi
1 c.
tomusokeri
3 1/2 oz.
puolikiiltävää suklaata
2
pyöreä paistettua suklaakakkakerrosta
4 unssia.
valkosuklaa
7 oz.
extra-bittersweet suklaa
1/2 c.
Paistettua kurpitsansiemeniä
12
musta lakritsi ruoskat
ohjeet
  1. Suuri kulho, voittaa kermajuustoa voita, 1/2 cup makeisia sokeria ja sulanut suklaa. Sekoita 1 1/2 lämpimästä kakusta kerroksista kulhoon ja heiluta alhaisella nopeudella siihen asti, kunnes se on sisäänrakennettu. Seoksen rullina olevat ruokalusikallit tulee 3 tusinaa soikeita, jolloin toinen pää muotoillaan nenään. Järjestä hiiret vahapaperiin vuorattuun leivinpaperiin; paina hammastikkua molempien takapäähän. Jäähdytetään, kunnes se on kiinteä, 30 minuuttia.
  2. Samaan aikaan esilämmitä uuni 275 astetta F. Sekoita jäljellä oleva 1/2 kakku kerros ja levitä kaareva leivinpaperi. Paista 30 minuuttia, sekoittaen usein, kunnes melkein kuiva. Hyvin hieno murskata murut.
  3. Mikroaaltouunin turvallisessa kulhassa lämmitä valkoinen ja ylimääräinen bittersweet suklaa yhteen suurella teholla, kunnes kolme neljäsosaa sulaa. Sekoita suklaat kunnes sulatetaan kokonaan ja jäähdytetään 90 ° F: n lämpötilaan välittömästi lukea. Työskentele nopeasti ja käytä hammastikkua kahvaisena, pistä hiiri suklaaseen päällykseen. anna ylimääräinen tippua takaisin kulhoon. Roll hiiret kakku murusia ja paina 2 kurpitsan siemeniä päähän kunkin hiiren tehdä korville. Jäähdytetään, kunnes se on tukevaa, noin 20 minuuttia.
  4. Yhdessä kulhoon yhdistä jäljelle jäävä 1/2 sokerisokeri veteen, jotta saadaan jäykkä lasite. Siirrä pieni muovipussi ja irrota pienestä kulmasta toisesta päästä. Piirrä silmät hiirellä. Poista hammastikat ja laita lakritsi ruoskan jokaiseen lokeroon.

    Etsitkö puolueettomia reseptejä? Kokeile alkuun guacamole-reseptejä, syntymäpäiväkakut, tai punssi reseptejä.

Suklaa Mice

David Malosh

Loading...