Strawberry Teacup Cupcakes

Nämä uimapukut ovat uunissa turvallisia teekupuja, jotka sopivat erinomaisesti tee-juhliin, syntymäpäiväjuhliin ja vauvan suihkuihin. Täytä ne mansikan säilykkeillä piilotettuun hoitoon.

alkaen:
Sprinkles !: Reseptejä ja ideoita Rainbowlicious jälkiruoille
© 2013 by Jackie Alpers Osta kirja

saadaan:

24

ainekset
Kakkua
3 c.
kakkujauho
1 1/4 tl.
leivinjauhe
1 tl.
suola
1 c.
suolaton voi
2 1/4 c.
sokeri
1 tl.
puhdasta vanilainuutetta
4
munanvalkuaiset
1 c.
maito (ks. huomautus)
Täyttö, kuorrutus ja täyttö
1/2 c.
mansikkahedelmiä tai säilöntäaineita
3 c.
Buttercream kuorrutus
1 / 4-1 / 2 kuppia valikoituja sprinklejä
Buttercream-huurretta varten
1 c.
suolaton voi
3 c.
tomusokeri
1 – 2 rkl raskasta kermaa
1 rkl.
puhdasta vanilainuutetta
ohjeet
  1. Kuumenna uuni 350 asteeseen F. Rasvaa 18 uuni-turvaa teekupit ruoanlaittoastialla tai voilla tai linjaa ne kuppiin.
  2. Keskikokoisessa kulhossa, viinaa yhdistämään jauhot, leivinjauhe ja suola.
  3. Toisessa kulhossa voitele voita ja sokeria sähköisellä sekoittimella keskisuurella nopeudella, kunnes se on kevyt ja pehmeä, noin 5 minuuttia. Kaavi alas kulhoon. Lisää vanilja ja voittaa 1 minuutti lisää. Voittaa munanvalkuaiset, yksi kerrallaan, kaatamalla kulhon sivuja jokaisen lisäyksen jälkeen. Voittaa jauhot seokseen ja maitoon kolmessa vuorottelevassa lisäyksessä, joka alkaa ja päättyy jauhotaseeseen. Sekoita taikina valmiisiin teekuppeihin kunnes kukin on noin kolme neljäsosaa täynnä ja aseta rengattu leivinpaperi.
  4. Paista noin 20 minuuttia, kunnes hammastikku, joka on asetettu kupin keskelle, tulee puhtaaksi. Anna jäähtyä.
  5. Leikkaamalla 1-tuumainen kartiomainen muoto ulos kuhunkin jäähdytettyyn cupcake-malliin. Purista ja hävitä kunkin karan kärki. Täytä cupcakes mansikan kanssa säilytä ja korvaa toppeja. Ylivoimaisesti levitä tai putki voikukan kuorrutus, tarkastamalla varmista, että sauma päälle kukin cupcake on peitetty. Top valikoiduilla sprinkleillä.
  6. Tee Buttercream Frosting: Kun sähköinen mikseri keskipitkän suurella nopeudella, voita voin 1 minuutiksi tai kunnes kermainen ja pehmeä. Lisää makeisten sokeria, 1/2 cupia kerrallaan, sekoittamalla jokaisen lisäyksen jälkeen. Vähitellen voittaa raskas kerma kunnes sujuu.
  7. Kaavi alas kulhon sivuja kumisella lastalla. Lisää vanilja-ja sprinkles, jos käytät-ja voittaa vielä 1 minuutti, tai kunnes pehmeä ja pörröinen. Käytä välittömästi tai säilytä jääkaapissa, enintään 5 päivän ajan.

<p>Nämä uimapukut ovat uunissa turvallisia teekupuja, jotka sopivat erinomaisesti tee-juhliin, syntymäpäiväjuhliin ja vauvan suihkuihin. täytä ne mansikka-säilöillä tai Sprinkles Pastry Cream’n kanssa; tai molemmat! & # X2014; piilotettuun hoitoon.</p><p><strong>Resepti: Strawberry Teacup Cupcakes</strong></p><p>“title =” Strawberry Teacup Cupcakes ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f65f6e0d580_-_strawberry-teacup-cupcake-del0114-xlarge.jpg?crop=1xw:1.0xh; keskus, top & kokoa = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Jackie Alpers

Loading...