Seared kampasimpukki talvella

Tähtikuviomestari Corey Lee maalaismainen ranskalaisen maatilamyymälän täynnä on runsaat talvikasvilajikkeet, mutta se on täynnä upeita pan-seared kampasimpukoita.

saadaan:

6

Kokkaus aika:

1

tunnin

30

min

Kokonaisaika:

2

tuntia

30

min

ainekset
Muhennos
1/4 c.
tehty ankka rasvaa tai pekoni rasvaa
1
savustettua kinkkua
1
keskipitkä sipuli
2
pieniä porkkanoita
1
pieni rypsi
1/4
pää savoy kaali
1/4
pää savoy kaali
4 unssia.
sienet
6
valkosipulin kynsi
1 c.
kuiva valkoviini
3
raikas timjami
2
laakerinlehdet
10
kokonaisia ​​mustapippureita
6 c.
kanaa
12
vauvan nauriit
12
vauvan porkkanoita
18
helmi-sipulit
1/4
pää Romanesco parsakaalia tai kukkakaalia
1
cannellini pavut
2 tl.
Banyuls-etikka tai punaviinietikka (ks. Huomautus)
kampasimpukat
1
katkoviiniä (valinnainen) tai kanaöljyä
6 oz.
laattasakkari
1 1/2 lb.
keskisuurten kampasimpukoiden
kosher suola
2 rkl.
suolaton voi
1 rkl.
ohuesti viipaloitu persiljaa
ohjeet
  1. Tee parsakaali: Ruukussa lämmitä ankan rasvaa. Lisää kinkku sängyssä ja kypsennä kohtuulliseen lämpöön, kääntämällä, kunnes ruskea, 5 minuuttia. Lisää hienonnettu sipuli ja porkkana, viipaloitu riisi, silputtu kaali, sienet ja valkosipuli ja keitä, sekoittaen, kunnes kevyesti kultainen, 5 minuuttia. Lisää viini ja keitä kunnes imeytyy. Sekoita timjamia, laakerinlehtiä, pippuria ja kantta; keitä, kunnes vähennetään 4 kuppia, noin 1 tunti. Siivilöi kulhoon ja pyyhi potin. Palauta liemi pottiin ja syödä vähän. Lisää vauvan nauriit, porkkanat ja helmi-sipulit; peitä ja keitä kunnes melkein tarjous, 15 minuuttia. Lisää kaalinpalat ja Romanesco, peitä ja keitä kunnes tarjous, 10 minuuttia. Sekoita papuja ja etikkaa ja suolaa. pysyä lämpimänä.
  2. Cook kampasimpukoita: Ei-stiilillä pannulla, lämmitä ankka rasvaa, jos käytät. Lisää pekonia ja kypsennä kohtuullisen lämpöä, kunnes ruskea; siirto paperipyyhkeisiin. Rasvaa rasva kulhoon ja pyyhi paistinpannu.
  3. Lämmitä puolet varatusta pekoni rasvasta pannulla. Kaada kampasimpukat suolalla ja kypsennä kohtuullisen korkealla lämmöllä, kunnes kultainen pohja on 3 minuuttia. Käännä kampasimpukat ja lisää 1 rkl voita. Cook, bastening kampasimpukat, kunnes vain läpinäkymätön; siirto levyyn. Toista jäljellä olevan rasvan, kampasimpukoiden ja voin kanssa. Sekoita persiljaa vartiin, kaadetaan kulhoihin ja päällään kampasimpukoita ja pekonia.

    Etsitkö lisää ruokailuvaihtoehtoja? Katso meidän pork chop reseptejä, kana reseptejä, ja perunan reseptejä.

<p>Tähtikuviomestari Corey Lee maalaismainen ranskalaisen maatilamyymälän täynnä on runsaat talvikasvilajikkeet, mutta se on täynnä upeita pan-seared kampasimpukoita.</p><p><strong>Resepti:</strong> <strong>Seared kampasimpukki talvella</strong></p><p>“title =” Seared Scallop Stew talvisin vihanneksilla ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/11/480×480/54f65db06686e_-_seared-scallop-stew-winter-vegetables-recipe-fw0314-s1.jpg ? kokoa = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Con Poulos

Loading...