S’mores Cake

VAROITUS: Marshmallow crème ei koskaan pysähdy! Kun levität sitä ylhäältä, lisää vähän kerrallaan. Muutoin se hallitsee koko kakun. (Mikä ei välttämättä ole pahin maailmassa.)

saadaan:

12


annosta

Valmistusaika:

0

tuntia

30

min

Kokonaisaika:

1

tunnin

30

min

ainekset
Kakkua
Ruoanlaitto suihke, pan
1 1/4 c.
voita, pehmennetty
1 c.
kevyesti pakattu ruskea sokeri
1 c.
Kidesokeri
4
isot munat
2 tl.
puhdasta vanilainuutetta
2 c.
yleisjauho
1 c.
graham cracker murusia
2 tl.
leivinjauhe
1 tl.
kosher suola
1 c.
piimä
Kuorrutus + koristeluun
1 1/2 c.
voita, pehmennetty
1 c.
makeuttamaton kaakaojauhe
2 tl.
puhdasta vanilainuutetta
Pinch kosher suolaa
3 3/4 c.
hienosokeri
1/3 c.
1/2 c. raskasta kermaa
3 c.
marshmallow crème
1/4 c.
graham cracker murusia
ohjeet
  1. Tee kakut: Kuumenna uuni 350 °: een. Rivi kolme 8 “kakku pannuja pergamentti paperi ja rasva ruoanlaitto suihke. Suuri kulho käsi-sekoittimella (tai astian sekoittimen kulhoon) voittaa voin ja sokerit kevyesti ja pehmeäksi. Lisää munia yksi kerrallaan, lyö hyvin jokaisen lisäyksen jälkeen. Lisää vanilja ja sekoita kunnes yhdistetään.
  2. Toisessa suuressa kulhossa, ripaa yhteen jauhot, graham-cracker-murut, leivinjauhe ja suola. Lisää puolet kuivista ainesosista märille ainesosille ja voittaa, kunnes yhdistetään. Kaada kirnupiimä ja voittaa, kunnes se on kokonaan sisäänrakennettu. Lisää jäljellä olevat kuivat ainesosat ja sekoita alhaisiksi, kunnes yhdistetään.
  3. Jaa taikina kakkujauhojen väliin ja paista kunnes hieman kultainen päällä ja hammastikku jokaisen kakun keskelle työnnetään puhtaaksi noin 30 minuuttia. Anna kakkuja jäähtyä pannuissa 10 minuutin ajan ja käännä sitten kumpikin jäähdytystelineeseen jäähtymään kokonaan.

  4. Kuorrutus: Suuri kulho käsi-sekoittimella voittaa voin, kaakaojauheen, vaniljan ja suolan, kunnes kermainen. Lisää asteittain jauhemaista jauhaa kunnes yhdistetään. (Rakenne on mureneva!) Lisää vähärasvaista kermaa vähitellen kunnes kuorrutus on sileä.

  5. Kokoa kakku: Työnnä pienen palan huurretta kakkulevylle tai tarjoiluastialle ja aseta sitten ensimmäinen kakun kakku päälle. Levitä ohut kuorrutuskerros päälle. Microwave marshmallow creme 20 sekunnin ajan (helpottamaan levittämistä!) Levitä sitten ohut kerros vaahtokarkkeja pähkinänkuoresta, jolloin jäljelle jäävä 1/2 “raja estää marshmallow crème -kasvintuhoojan repeämisen. kakku kerros, peitä koko kakku kuorruttamalla, levitä sitten marshmallow creme päälle ja levitä se aina kakun reunoihin asti (se tulee luonnollisesti tippumaan alas!)
  6. Käytä keittiön taskulampaa paahtoleipää pitkin kakkua ja koristele kakun päätä graham-krakkausrummuilla.

KÄRKI! Varmista, että graham cracker murusisi ovat erittäin hienoja; se toimii pohjimmiltaan jauhona kakussa.

kuva

Chelsea Lupkin

OSTA NYT Baker’s Secret Round Cake Pans, 13 dollaria, amazon.com

Loading...