Rosemary lihapullat

Teimme side-by-side -ruokia lihapullilla: yksi oli panko ja muut, tavalliset leivänrutiinit. Panko oli paljon kevyempi – ja näppäimä!

saadaan:

4

Valmistusaika:

0

tuntia

20

min

Kokonaisaika:

0

tuntia

30

min

ainekset
8 unssia.
jauhettua naudanlihaa
8 unssia.
jauhettua possua
1 1/2 c.
panko
1
iso muna
1
valkosipulin kynsi
1 tl.
hienoksi pilkottua tuoretta rosmariinia
1 rkl.
sitruunan kuori
1 rkl.
tuoretta sitruunamehua
Karkea suola
jauhettu pippuri
1 rkl.
oliiviöljy
4 c.
kotitekoista tai ostettu tomaattikastiketta
ohjeet
  1. Suuressa kulhossa yhdistetään naudanliha, sianliha, panko, kananmuna, valkosipuli, rosmariini, sitruunanliha ja mehu, 1/2 teelusikallinen karkea suola ja 1/4 teelusikallista pippuria. Sekoita kunnes yhdistetään (älä ylitä). Käytä kullakin tasolla 1/4-kuppimittaria, muodosta seos 12 leipäpalloon. Huomaa: Käytä 1/4-kuusipistoolia lihapullia kohden tasaisen koon varmistamiseksi. Helppo puhdistaa, aseta paperiarkilla tai vahamaiselle paperille.
  2. Lämmitä öljyä suuressa paistinpannussa, jonka kansi on keskikokoista. Lisää lihapullia; kypsennä, kääntämällä ajoittain, kunnes ruskea, 10-12 minuuttia.
  3. Kallista leivänpaahdin pois teiltä ja kaada tomaattikastiketta. Tuo kastike kiehuvaan keskikokoiseen; vähentää lämpöä keskitasolle. Peitä ja keitä kunnes lihapullat keitetään läpi, 8-10 minuuttia. Tarjoile lihapullia ja kastiketta, höystettynä enemmän rosmariinilla, haluttaessa.

Rosmariini Meatballs

Loading...