Rapea naudanliha ja parsakaali Stir Fry

Rapea Beef and Broccoli Stir Fry Recipe

Judy Kim

On aika ottaa kiinalainen ruoka kädestäsi.

saadaan:

4

Valmistusaika:

0

tuntia

15

min

Kokonaisaika:

0

tuntia

25

min

ainekset
1 c.
valkoinen riisi
1 lb.
pihvi, leikattu 1/4 “nauhoiksi
3 rkl.
maissijauhe, jaettu
2
valkosipuli, raastettu
joka on kuorittu ja raastettu
2 rkl.
sokeri
1/4 c.
vähän natrium soijakastiketta
Juuri maustettua mustapippuria
2 rkl.
maapähkinäöljy
1
pää parsakaalia, leikattu kukkakasveiksi
4
vihreät sipulit, hienonnettu
ohjeet
  1. Sekoita riisi pakkausohjeiden mukaan. Samaan aikaan huuhtele ja kuivaa liha paperipyyhkeellä kosteuden poistamiseksi. Keskikokoisessa kulhossa sekoitetaan lihaa 2 rkl maissitärkkelystä, kunnes hyvin päällystetty.
  2. Suuri astia, jossa on höyrykori, lisää 1 “vettä. Lisää kiehuvaksi ja lisää parsakaali, peitä sitten ja höyry, kunnes se on huuhteleva, 4-5 minuuttia.
  3. Pienessä purkissa yhdistetään valkosipuli, inkivääri, sokeri, soijakastike ja jäljellä oleva rypäleen maissitärkkelys, sitten kauden pippurilla ja ravista hyvin.
  4. Valuraudan paistinpannulla keskilämpötilalla lämmitetään maapähkinäöljyä. Kun öljy on kuumaa ja melkein tupakointi lisää lihaa kerroksessa ja kypsennä, kunnes se on terästetty, yhteensä 4-5 minuuttia. (Keitä lihaa erissä höyryttämisen estämiseksi ylikuormitetussa pannussa.) Siirrä lihaa levylle. Ravista kastikejää hyvin ja kaadeta pannulla; anna keittää, 2-3 minuuttia. Lisää naudanlihaa ja parsakaalia takaisin paistinpannuihin lämmittämään ja varmista, että kaikki on hyvin päällystetty. Tarjoile höyrytettyä riisiä ja koristele vihreillä sipuleilla.

Rapea Beef and Broccoli Stir Fry Recipe

Judy Kim

Loading...