Rapea Corn Tortillas kanssa kanan ja Cheddar

Näille flautasille tortilloja kierretään suolaisen täytteen ympärillä ja paistetaan paistattuna, kunnes ne ovat teräviä. Grace Parisi täydensi tekniikkaansa katsomalla minun Meksikon Reseptit YouTubessa.

saadaan:

4

Kokonaisaika:

0

tuntia

40

min

ainekset
2
jalapeñoja
2 c.
hienoksi siirakkaan kana
4 unssia.
terävä Cheddar-juusto
1/2 tl.
kuminansiemenet
suola
Juuri maustettua pippuria
12
maissi tortilloja
kasviöljy
4
retiisi
1/4 c.
Leikattu koriander
2 rkl.
hienonnettu punainen sipuli
1 tl.
tuoretta lime mehua
ohjeet
  1. Levitä jalapenoita metallisella vartaalla tai haarukalla ja paista liekkiin, kunnes ne ovat mustat, 3 minuuttia. Kääri folioon ja anna jäähtyä hieman. Hiero nahat ja poista siemenet, sitten hienonnettu. Siirrä jalapeños kulhoon ja lisää kana, juusto ja kumina. Mausta suolalla ja pippurilla; hyppää hyvin.
  2. Kääri puolet tortilloista pyyhkeeseen ja mikroaaltouuniin suurella teholla 1 minuutin ajan, kunnes se on joustava. Järjestä tortillat pinnalla ja pakkaa puolet kanan täytöstä sylintereiksi pohjien yli. Kierrä tortillat tiukasti täytön ympärillä kiinnittämällä hammastikkuja. Toista jäljellä olevien flautasien muodostaminen.
  3. Suuressa paistinpesässä lämmitä 1/4 tuumaa öljyä. Suorita leivinpaperi, jossa on paperipyyhkeitä. Paista puolet flautasista kohtalaista lämpöä kohti, kääntämällä, kunnes kultainen ja terävä koko ja lämmitetty, noin 4 minuuttia. Tyhjennä paperipyyhkeillä. Paista jäljellä olevat flautasit.
  4. Kulhoon heittäkää retiisit korianterilla, sipulilla ja lime-mehulla. kausi suolalla ja pippurilla. Poista hammastikat ja tarjoile flautaan retiisi-salaatilla.

    Etsitkö lisää ruokailuvaihtoehtoja? Katso meidän pork chop reseptejä, kana reseptejä, ja perunan reseptejä.

<p>Näille flautasille tortilloja kierretään suolaisen täytteen ympärillä ja paistetaan paistattuna, kunnes ne ovat teräviä. Grace Parisi täydensi tekniikkaansa katsomalla minun Meksikon Reseptit YouTubessa.</p><p><b>Resepti: </b><b>Rapea Corn Tortillas kanssa kanan ja Cheddar</b></p><p>“title =” Crispy Corn Tortillas kana ja Cheddar ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64021f3fdc_-_crispy-corn-tortillas-chicken-cheddar-recipe-fw0512-xl.jpg?crop = 1xw: 1.0xh, keskusta, ylhäältä ja kokoa = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Lucas Allen

Loading...