Rainbow Crepe Cake

Tämä kreppikakku voittaa kaikki muut rainbow-reseptit.

saadaan:

8
– 10

Valmistusaika:

0

tuntia

30

min

Kokonaisaika:

1

tunnin

10

min

ainekset
Keksille
1 c.
täysmaito
1/2 c.
raskasta kermaa
1 c.
yleisjauho
1/4 c.
hienosokeri
1/4 tl.
kosher suola
4
isot munat
3 rkl.
voi, sulatettu
sateenkaaren ruoan värjäys
Kermavaahtoa varten
2 c.
raskas kerma, jäähdytetty
1/4 c.
hienosokeri
1/2 tl.
puhdasta vanilainuutetta
ohjeet
  1. Yhdistele maitoa, raskasta kermaa, jauhota, jauhettua sokeria, suolaa, munia ja voita sekoittaessasi. Sekoita kunnes seos on sileä ja vaahtoava. Jos mahdollista, anna pasta istua 15 minuuttia huoneenlämmössä (tai jopa yön yli jääkaapissa).
  2. Jakaa kreppipastin kuuden maljan välillä (yksi jokaisesta väristä) ja väritä kunkin kulhon taikinan eri sävyä.
  3. Kuumenna keskipitkän astianpesu pannulla keskilämmöllä. Päällystää kevyesti enemmän voita tai kasviöljyä. Lisää noin neljäsosa kolmasosa kupin taikina ja kierrä taikina täysin kattamaan pannun pohja. Keitä, kunnes kreppin pohja on asetettu, 2-3 minuuttia. Käytä kumilastia (tai syömäpuikkoja) löysäämästä kreppin reunaa ja käännä sitten nopeasti. Kypsennä 1 minuutti enemmän, sitten liu’uta kyyhkynen paistinpannuista jäähdytysrullalla jäähtymään. Toista jäljellä olevilla taalaimilla lisäämällä voita tai öljyä tarvittaessa. Jokainen väri taikina pitäisi antaa noin 5 crepes.
  4. Tee kermavaahto: Suuri kulho käsi-sekoittimella tai astian sekoittimen kulhoon käyttäen vatkauskoukkua yhdistä raskaaseen kermaan, jauhemaista sokeria ja vaniljaa ja pistä kunnes pehmeät piikit muodostuvat.
  5. Kokoa kreppikakkua: Lay 1 purppuranpunainen kakkulevyyn. Käytä offset-spatulia, peitä ohut kerros kermavaahtoa ja jätä 1/4 “raja. Peitä toinen purppura crepe ja toista purppuranpunainen. Toista prosessi muiden sateenkaaren väreillä.

Sateenkaari Crepe Cake

John Komar

Loading...