Pumpkin Pie Pop Tarts

Parempi kuin myymälä osti laji.

Osta nyt: Calphalon leivonnaiset, 28,50 dollaria, amazon.com.

saadaan:

16

Valmistusaika:

0

tuntia

15

min

Kokonaisaika:

0

tuntia

35

min

ainekset
Poppullojen osalta
2
jäähdytetty pie crusts
Jauhot, pie taikina
3/4 c.
kurpitsan sose
1/3 c.
fariinisokeri
1 tl.
kurpitsa pie mauste
Purista suolaa
Munanpesu (1 paistettua munaa sekoitettuna 2 tl maitoa tai vettä)
Lasite
1 c.
hienosokeri
1 rkl.
maito
1 tl.
puhdasta vanilainuutetta
1/2 c.
kaneli sokeria
Oranssi hionta sokeria
ohjeet
  1. Kuumenna uuni 350 °: een ja viiva kaksi suurta leivinpaperia, joissa on pergamenttipaperi. Keskikokoisessa kulhossa ripustetaan yhteen kurpitsa, ruskea sokeri, kurpitsa kurpitsa ja suola, kunnes sileä.
  2. Levitä kevyesti jauhotetulla pinnalla suurta suorakulmio, kunnes se on noin ⅛ “paksu. Leikkaa taikina puoliksi poikittain, sitten neljään osaan pituussuunnassa. Siirrä kappaleet leivinpaperiin ja säilytä kylmässä, kun toistat prosessin loput taikina.
  3. Lusikka laita suuri kurpitsan seos puolikasta taikinan suorakulmioista. Päätä toisella palan kuorella ja paina reunoja ympäri. Kiristä reunat haarukalla ja käytä sitten hammastikkua varovasti repimään reikää jokaisen leivonnaisen yläosassa (jotta höyry voi paeta). Harjaa pop-kastikkeet munakoolla ja sitten leipoa kunnes kultainen, noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä noin 10 minuuttia pannulla, siirrä sitten telineeseen jäähtymään kokonaan.
  4. Tee lasite: Pyyhi pienikokoista kulhoon jauhemaista sokeria, maitoa ja vaniljaa tasaiseksi. Lusikat jäähdytettyihin pikkukastikkeisiin ja ripottele kanelisokeriin ja hiontakasveihin.

Pumpkinn Pie Pop Tart

Jo