Pearled-ohra-salaatti omenoilla, granaattiomavalmisteilla ja männynpähkinöillä

Käyttää Timjami-tuoksuva helmiäinen ohra tässä maukas malja. Salaattia (ilman pinjansiemeniä) voi jääkaapissa yön yli. Tuo salaatti huoneenlämpöön ennen tarjoilua.

saadaan:

6

Kokonaisaika:

0

tuntia

20

min

ainekset
C.
pinjansiemeniä
1/4 c.
ekstra neitsyt-oliiviöljy
2 rkl.
ekstra neitsyt-oliiviöljy
3 rkl.
valkoviinietikka
1
pieni mehukasvit
suola
Juuri maustettua pippuria
4 c.
Timjami-tuoksuva helmiäinen ohra
1
suuri kurpitsa omena
1/2 c.
granaattiomenat
1/2 c.
Leikattu litteä persiljaa
ohjeet
  1. Kuumenna uuni 350 asteeseen F. Levitä männynpähkinöitä piirakkileipää ja paahtoleipää kunnes kultainen, noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä.
  2. Kulhoon ripustetaan öljy etikalla ja makuilla ja suolalla ja pippurilla. Lisää Timjami-tuoksuva helmiäinen ohra, pinjansiemeniä, omenaa, granaattiomenan siemeniä ja persiljaa; heittää ennen tarjoilua.

<p>Käytä timjami-tuoksuvaa Pearled-ohraa tässä maukasta maljalla. Salaattia (ilman pinjansiemeniä) voi jääkaapissa yön yli. Tuo salaatti huoneenlämpöön ennen tarjoilua.</p><p><strong>Resepti:</strong> <strong>Pearled-ohra-salaatti omenoilla, granaattiomenetelmillä ja männynpähkinöillä</strong></p><p>“title =” Pearled-ohra-salaatti omenaa, granaattiomenaa ja männynpähkinää ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6715524986_-_201003-r-apple-grain-salad-xl.jpg?crop=1xw:1.0 XH, keskusta, ylhäältä ja kokoa = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Tina Rupp

Loading...