Paistettu valkosipulin voin lohi

Kun ruokit väkijoukkoa, ei ole parempaa tapaa valmistaa lohta. Se on yksinkertaisin ja kaunein kalamies kaloista, joita ikinä teet. Temppu on ojaan paistinpannu (tai grilli), ja leipoa se iso laatta.

Mitä ostaa:

Mitä hittoa katselet? Älä huoli. Olet silti ostanut fileen – et vain katkaise sitä (tai pyydä kalaa). Jos luulet, että ihmiset ovat nälkäisiä, pyrkivät noin puoli kiloa per henkilö, pitäen mielessä, että lohi voi olla epämiellyttävästi täyttää. Muista myös, kuinka suuri liha vaikuttaa leivontaan. Saat 3-lb. file, kestää noin 25 minuuttia.

Lisää BOLD-maku:

Tätä reseptiä varten luotiimme sängyn sitruunanviipaleita, jotka täyttivät kalaa sitrushedelmien tuoreella. Se on pommi. Ainoa haittapuoli on se, että iho ei saa kovin rapeita. Jos seared skin on tärkein prioriteetti sinulle, suosittelemme jotain tämän tason pannulla sitomattoman sitruunan lohen.

Toinen helppo tapa tehdä asioita mielenkiintoisemmaksi on lasite. Ja ei, ei ole tarpeen keittää sitä etukäteen, koska se sakeutuu ja karamellisoituu uunissa. ��

Tee se omaksi:

Jos kaikki kuulostaa hämmästyttävän sinulle, mutta puuttuu 1 tai 2 ainesosaa, älä jyritä. Se on äärettömän sopeutuva! Hunaja voidaan korvata ruskealla sokerilla, voi voi käyttää oliiviöljyä ja rosmariini on yhtä herkullista kuin timjami. Ja mielestämme punaiset pippurihiutaleet ovat aina hyvä idea.

saadaan:

4

Valmistusaika:

0

tuntia

10

min

Kokonaisaika:

0

tuntia

25

min

ainekset
1
iso lohen file (noin 3 lb.)
Kosher suola
Juuri maustettua mustapippuria
2
sitruunat, ohuet viipaleet
6 rkl.
voi, sulatettu
2 rkl.
hunaja
3
valkosipuli, jauheliha
1 tl.
hienonnettu timjami lehdet
1 tl.
kuivattu oregano
Leikattu tuore persilja, koristele
ohjeet
  1. Kuumenna uuni 350 °: een. Suorita suurikokoinen leipälevy, jossa on folio ja rasva keittosuihkeella. Kalvon keskelle asetetaan sitruunanviipaleet tasaiselle kerrokselle.
  2. Kaada molemmin puolin lohta suolalla ja pippurilla ja aseta sitruunan viipaleille.
  3. Pyyhi malja, voita, hunajaa, valkosipulia, timjamia ja oreganoa. Kaada lohta ja taita se folio, joka ympäröi lohta. Paista kunnes lohta keitetään läpi noin 25 minuuttia. Vaihda uuni paisumaan ja paista 2 minuuttia tai kunnes voin seos on paksuuntunut.
  4. Koristele persiljaa ennen tarjoilua.

paistettu Salmon Vertical

Ethan Calabrese
kuva
Con Poulos

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, amazon.com

Loading...