Paahdettua porkkanaa, helmenlihaa ja luonnonvaraisia ​​sieniä Tarragonilla

Resepti Govind Armstrongilta.
Yksinkertaisten keittotekniikoiden hallitseminen, kuten korkean lämpötilan paahto, avaa ruokailualueen maailmaa. Nämä paahdetut kasvikset ovat vastustamattomia.

saadaan:

10

ainekset
1 1/2 lb.
helmi-sipulit
2
laukku vauvan porkkanoita
16
suuri timjamiraja
2 rkl.
ekstra neitsyt-oliiviöljy
1 1/4 tl.
kosher suola
3/4 tl.
Juuri maustettua pippuria
8 unssia.
sekoitetut luonnonvaraiset sienet (cremini, shiitake ja osteri)
2 rkl.
voi
1/2 c.
kananliemi
2 rkl.
sherry-etikkaa
2 rkl.
karkeasti pilkottuja tuoreita raaka-lehtiä
ohjeet
  1. Tuo suuri astia suolavettä kiehuvaan veteen; Lisää sipulia. Blanch 2 minuuttia; tyhjennä sementti ja anna jäähtyä. Trim stem ja root päättyy, sitten luista sipulit pois niiden nahat.
  2. Kuumenna uuni 450 asteeseen. Aseta sipulit ja porkkanat jokaiselle erilliselle leivinpaperille, jossa on sivuja. Lisää jokaiseen arkkiin 8 timjamiraa, 1 rkl oliiviöljyä, 1/2 teelusikallista suolaa ja 1/4 tl pippuria; kunnes vihannekset päällystetään tasaisesti. Paahda 25 minuuttia, heittää vihanneksia useita kertoja, kunnes kevyesti karamellisoitu ja hieman herkkä; viileä.
  3. Quarter cremini sienet; poista siipikarjan sieniä ja siipikartioita; siivu sieni sieniä. Suuressa, syvällä paistinpannulla korkealla lämmöllä, sulata voi ja paista sieniä kunnes tarjous, noin 4 minuuttia. Lisää paahdettuja sipulia, porkkanoita, liemiä ja etikkaa. Ruoanlaittele vihanneksia suurella lusikalla, kunnes liemi ja etikka ovat haihtuneet ja vihanneksia kuumennetaan 3-4 minuuttia. Lisää tarragonia ja jäljelle jäänyt 1/4 tl suolaa ja 1/4 tl pippuria; nakata.

alkaen The Oprah Magazine Cookbook

Shimon ja Tammar