Paahdettu kookospähkinäjuusto

kuva

Ethan Calabrese

Jos rakastat kookospähkinää, tulet kookospähkinän päälle tämän dekadenttisesti kermainen, hieman makea jälkiruoka.

saadaan:

10

Valmistusaika:

0

tuntia

35

min

Kokonaisaika:

7

tuntia

25

min

ainekset
Kuoren osalta
15
Graham keksit
1/8 tlk.
kosher suola
3 rkl.
sokeri
1/2
kiinni voita, sulatettu
Juustokakulle
4
8 unssia. pakkauksissa kermajuustoa, pehmennetty
1 1/4 c.
sokeri
1/2 tl.
kosher suola
1 rkl.
puhdasta vanilainuutetta
4
isot munat
1 c.
kookosmaito
1/4 c.
smetanaa
Jäähdytetään
1
8 unssia. pakattu kermajuusto, pehmennetty
1/2 c.
voita, pehmennetty
3 rkl.
kookosmaito
3 c.
hienosokeri
1 c.
Paahdettua hienonnettua kookospähkinää
Koristeeksi
Paahdettu kinkku, kastikkeelle
ohjeet
  1. Tee kuori: Vatkaa 9 “kevytmuotoinen pannu. Kiinnitä pohja ja kannen puolet alumiinifolion kaksoiskerroksessa ja aseta sitten teline uunin keskelle ja esilämmitä 350 °.
  2. Ruokaprosessorissa tai tehosekoittimessa jauhaa graham-keksejä hienoiksi muruneiksi. Lisää suolaa ja sokeria ja pulssia yhdistämään. Siirrä keskikokoiseen kulhoon, lisää voita ja käytä haarukkaa tai sormeja sekoittamaan seosta, kunnes murut ovat tasaisesti kosteat. Paina pohjaan ja noin kolmasosaa kevennyspannun ylöspäin tulevista sivuista ja jäähdytä sitten 10 minuuttia.
  3. Aseta pannulla leivinpaperiin ja leivota kera 10 minuuttia. Aseta telineeseen jäähtymään ja vähennä uunin lämpötilaa 325 °: een.
  4. Tee juustokakku: Tuo keskikokoinen kattila tai vesipullo täynnä vettä keitetään.
  5. Suuri kulho käsi-sekoittimella tai astian sekoittimen kulhoon käyttäen viisteen kiinnitystä, voittaa kermajuustoa keskipitkällä, kaataa alas kulhoon tarpeen mukaan, kunnes se on täysin sileä, 3-4 minuuttia. Lisää sokeria ja suolaa ja pudota, kaataa kulhon pohja tarvittaessa, kunnes sileä ja pehmeä, 3-4 minuuttia. Lisää vanilja ja lyö 30 sekuntia, lisää munat 1 kerrallaan, lyö yhden minuutin kuluttua jokaisesta lisäyksestä ja kaataa tarvittaessa kulho. Lisää kookosmaitoa ja smetanaa ja päihdytä alhaalla, kunnes se on kokonaan ja täysin sileä, 1 minuutti.
  6. Kaada juustokakku jäähdytettyyn kuoriin ja sileään päähän, laita sitten juustokakku syvälle paistinpannulle ja aseta uuniin keskilevyyn. Kaada varovasti kiehuvasta vedestä paistopannuun päästäkseen kevättuastian puolivälissä. Paista kunnes yläosa alkaa vain ruskea ja haljeta, noin 1 tunti 30 minuuttia. Sammuta uuni, avaa auki puinen lusikka ja anna juustokakku hiljaa jäähtyä vesihauteella tunnin ajan.
  7. Poista paistinpannu uunista, nosta kevyesti kevyesti panssari vedestä ja irrota folio. Aseta juustokakku telalle ja anna huoneenlämmössä olla. Kun se on täysin viileä, löysää kevyesti juustokakkua muovikelmulla ja jäähdytä, 4 tuntia tai yön yli.
  8. Kun valmis palvelemaan, tehdä huurretta: Beat kermajuustoa, voita ja kookosmaitoa, kunnes yhdistetään. Lisätään hitaasti jauhettua sokeria ja paahdettua kookospähkinää kunnes kermainen. Frost juustokakkua ja päällisin kaikkiin paahdettuun kookospähkinään.