Nämä matala-carb-kukkakaali Nachos maistuu kuin huijauspäivän ruoka

Delishissä voit sanoa, että meillä on hieman kukoistaa kukkakaali. Okei, tee se täydelliseksi pakkomielle. Olemme petkuttaneet kauli melkein mitä tahansa, mitä voisit kuvitella, ja tulokset ovat jatkuvasti uskomattomia.

Mikä on mahtavaa kukkakaalin lisäksi maun lisäksi, miten se on pohjimmiltaan maskuliinimestari. Olemme vaihtaneet sitä pihviksi kanafileillä valmistetulla kukkakaalilla, riisillä kukkakaali-paahdetulla riisillä ja jopa kavennuksilla kukkakaalin Hashbrown-kupillisilla ja kukkakaalin perunasalalla. Onko mikään tämä superfood ei voi tehdä?

Kukkakaali Nachos

Jonathan Boulton

Päätimme laittaa sen lopulliseen testiin yhdistelemällä kukkakaali yhdessä maailman suosituimmista alkupaloista: nachos. Kuten monet reseptit, kukkakaali Nachos alkoi kuin vain, että mahtava-kuulostava otsikko. Se kuulosti niin oikea, mutta miten se todella kääntää? Oliko karvainen kukkakaali korvata jauhettua naudanlihaa tortillin sirujen päälle? Tai voisi kukkakaali olla siru ?! Ja näin nämä kukkakaali nachot syntyivät.

Tällöin ohut viipaloitu kukkakaalipihvi tai “siru” saa heittää oliiviöljyyn ja meksikolaisten mausteiden melamiiniksi: kumina, paprika, valkosipulijauhe ja chilijauhe. Tämä on eräänlainen DIY taco mauste, mutta voit käyttää sitä sen sijaan! Cauli paistetaan korkealla lämmöllä 35 minuuttia tai niin, kunnes se muuttuu kaikki kullanruskeaksi ja rapeaksi ottamalla sen syvän pähkinän maku, jota me kaikki kaipaamme. Tämän jälkeen pudotamme sitä tonni tuoretta raastettua Colby-Jack juustoa ja pudota se uunissa sulatettavaksi. Koristele suosikki guac, salsa ja maapähkinä jalapeños, ja sinulla on itsellesi noin kukkakaali nachos!

Kukkakaali Nachos

Jonathan Boulton

Unohda tuhlaa kaloreita tortillin siruilla. Nämä “terveet” nahat ovat periaatteessa salaattia! Kaivaa haarukalla tai kädellä, mutta suosittelemme syvästi ruokaa. Loppujen lopuksi nämä ovat nachoja!

Hae RECIPE TÄSTÄ.

PIN UUDELLEEN

kuva

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...