Mustat kissat evästeet

kuva

Naomi Robinson

Kun huomaat mustan kissan olevan sinun hyväksi.

saadaan:

4


tusina

Valmistusaika:

0

tuntia

25

min

Kokonaisaika:

2

tuntia

0

min

ainekset
2
tiskittaa salaatonta voita, pehmennetty ja jaettu
1/2 c.
Hollantilainen jalostettu kaakaojauhe
1 tl.
espressojauhe
3/4 c.
sokeri
1/2 tl.
kosher suola
2
suuria munankeltuaisia
2 tl.
puhdasta vanilainuutetta
2 c.
plus 2 rkl. yleisjauho
1/4 c.
valkosuklaa, sulatettu
ohjeet
  1. Pienessä kattilassa matalalla lämmöllä lämmitä 3 rkl voita ja kaakaojauhetta, kunnes voin sulatetaan sekoittaen kunnes yhdistetään. Anna jäähtyä 15 minuuttia.
  2. Suuri kulho käsi-sekoittimella tai astian sekoittimen kulhoon käyttäen viisteen kiinnitystä, voitele yhdessä jäljellä oleva voin, espressojauhe, sokeri, suola ja jäähdytetty kaakaojauhe, kunnes se on hyvin yhdistetty ja pehmeä, noin 1 minuutti. Lisää keltuaiset ja vaniljat ja voittaa kunnes yhdistetään. Lisää jauhot kolmeen erään, varmista, että jokainen lisäys on täysin yhdistetty ennen seuraavan lisäyksen lisäämistä. Voittaa kunnes seos vetää kohti mela kiinnitys muodostaa löysä pallo.
  3. Käännä taikina työpinnalle ja muodosta kaksi yhtä levyä. Siirrä jääkaappi jäähtyä kunnes taikina on tukeva, noin 1 tunti.
  4. Line-leivinpaperi, jossa on pergamenttipaperi ja lämpöuuni 375 °: een. Levitä yksi levy parsakaalin paperille hieman yli 1/8 “: n paksuiseksi. Poista pergamenttiarkki ja poista kissan muodot ja siirrä sitten valmiiseen leivinuuniin 1”.
  5. Paista keksejä, kunnes evästeen keskipiste on vain hieman painettuna 10-12 minuuttia. Irrota uuni ja jäähdytä leivinpeltiin 5 minuuttia ennen kuin siirrytään telineeseen jäähtymään kokonaan. Koristele valkoisella suklaalla.
Loading...