Miten leipoa peruna

Joka päivä, tonnia ihmisiä etsii “kuinka leipoa perunoita.” Joten älä ole hämmentynyt olla täällä. Et ole yksin. Leipomisen aikana peruna on helppoa ja kestää nollapisteitä, on olemassa monia tapoja, joilla voit mennä pieleen. Tässä on parhaimmat paistetut perunamuodot, joita sinun tulisi välttää.

1. Ei purista perunaa. Ne ruusut, jotka aiotte syödä, tulivat maasta ja ovat luultavasti edelleen huomattavan paljon likaa. Anna heille huuhtele, ihmiset!

2. Kuivaa peruna. Kuiva iho = rapea leivottu iho, ja haluat varmasti syödä ihoa. Sillä on kaikki maku. Kun annat perunat hyvän kuoren alas, muista kuivata ne perusteellisesti puhtaalla astianpesuisella pyyhkeellä.

3. Ei öljyä. Oliiviöljy auttaa iholle rapeaa ja tekee mausta paremmin. Ruokaa perunat kaikkialle – haluat niiden liukastumisen – ennen leivontaan.

4. Under-mauste. Paistetun perunan maustaminen on paljon kuin ranskalaisia ​​perunoita. Haluat paljon suolaa addiktiiviselle maulle.

5. Älä repeä reikiä. Kun et laita perunaa ennen paistamista, se todennäköisesti räjähtää uunissa – kirjaimellisesti. Se myös hilpeästi pilliä! (Yritämme vielä päästä tämän pohjaan.) Pistävä se kaarella tai haarukalla auttaa höyryä paeta ja välttää molemmat ylläolevat (ei ihanteelliset) tilanteet.

6. Leivonta liian korkeassa lämpötilassa. Jos uuni on liian kuuma, esim. 400º, iho kypsyy liian nopeasti, kun keskellä on kova. Paistettu peruna vie kärsivällisyyttä. Tai vähintään puolitoista tuntia.

Nyt olet aseistettuna parhaimmalla osaamisella. Kuinka teet paistetun perunne päällesi on erilainen tarina ja täysin sinun. Henkilökohtaisesti rakastan täyttämällä sitä pinaatti-artisokka-dip. Mutta jos pidät puhvelin kanaa, niin sinä.

saadaan:

4


annosta

Valmistusaika:

0

tuntia

5

min

Kokonaisaika:

1

tunnin

5

min

ainekset
4
ruskeita perunoita, pestävä
Ekstra neitsyt-oliiviöljy
Kosher suola
Juuri maustettua mustapippuria
ohjeet
  1. Kuumenna uuni 350 °: een. Pierce perunat ympäri haarukalla. Juo öljyllä ja suolaa suolalla ja pippurilla.
  2. Paista kunnes perunat on helposti lävistetty haarukalla, 1 tunti – 1 tunti 30 minuuttia.

paistettu potato

Parker Feierbach

OSTA NYT Nordic Ware -leivonnaiset, 25 dollaria, amazon.com

Loading...