Mausteinen suolakurkkua

Nämä nopeat ja helpot maustetut munat – terveellistä, proteiinipitoista välipalaa – käytä ainesosia, joiden luultavasti sinulla on kädessäsi ruokasalissa..

saadaan:

6

ainekset
1 1/2 c.
vesi
1/2 c.
omenasiiderietikka
1
jalapeño chile
2 tl.
suola
1 tl.
peittausaineita
1 tl.
sokeri
6
kova keitetyt munat
ohjeet
  1. 1-quart kattilassa, vesi, omenaviinietikka, jalapeño chile, suola, peittausaineet ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi korkealle. Vähennä lämpöä; keitä 3 minuuttia.
  2. Jäähdytä hieman. Lisää 3/4-quart jar, lisätä munia ja peittausaine.
  3. Jos munat eivät ole veden alla, lisää runsaasti vettä. Jäähdytä yön yli tai jopa 1 viikko.

<p>Ohita bagel tänä aamuna. Munat, jotka ovat täynnä proteiinia, auttavat sinua tuntemaan itsesi täydellisemmiksi pidempään. paljon kauemmin. Monikeskustutkimus yli 30 ylipainoisesta tai lihavasta naisesta on havainnut, että ne, jotka söivät kaksi munakasta (kahdella viipaletta ja vähärasvaista hedelmää) kuluttivat vähemmän seuraavien 36 tunnin ajan kuin naiset, joilla oli samanlaisia ​​kaloreita sisältävä bagel-aamiainen. Muut tutkimukset ovat osoittaneet, että proteiini voi myös estää veren sokerin piikit, jotka voivat johtaa ruokavaliota.</p><p>“title =” 1. munia”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f8ce3507c38_-_eggs-cupboard-0507-md.jpg?fill=160:123&resize=480:* ”<br/>/></picture></div></div><div class= Philip Friedman