Mansikan suklaamousukakku

Valmistaudu elämäsi kauneimpiin kakkuihin.

OSTA NYT: Springform Pan, $ 22, amazon.com.

saadaan:

8
– 10

Valmistusaika:

0

tuntia

10

min

Kokonaisaika:

6

tuntia

30

min

ainekset
Kuoren osalta
Ruoanlaitto suihke, pan
24
Oreot, murskattu
6 rkl.
voi, sulatettu
Pinch kosher suolaa
Suklaamouseen
2 tl.
gelatiini
2 1/2 rkl.
kylmä vesi
2 1/4 c.
suklaa hiput
3 c.
raskas kerma, jaettu
1/2 c.
hienosokeri
2 qt.
mansikat, varret poistettu
Ganache-kasteluun
2/3 c.
raskasta kermaa
2 c.
puolikiiltävää suklaalastua
suklaapatukat
ohjeet
  1. Tee kuori: Rasvaa kevytmuotoinen pannu keittosuihkeella. Suuressa kulhossa yhdistetään murskattuja Oreosia, sulatettua voita ja suolaa. Paina seosta pannulle ja aseta sivuun.
  2. Tee suklaamoussea: Yhdistä pieneen kulhoon gelatiini ja vesi ja anna istua 5-10 minuuttia. Sijoita samaan aikaan suklaalastut lämpöä kestävään kulhoon. Pienessä kattilassa keskilämpötilalla nosta 1 kuppi raskasta kermaa keittimeen ja poista sitten lämpöä. Vatkaa pehmennetyllä gelatiinilla ja sekoita kunnes se on täysin liuennut. Kaada seos suklaalastuja ja makuua kunnes suklaa sulatetaan. Anna seoksen jäähtyä, sekoittaen toisinaan.
  3. Astianpesukoneen kulhoon tai suurikokoiseen kulhoon, jossa käytetään käsisekoittimia, voitele jäljellä oleva kerma jauhemaisella sokerilla, kunnes muodostuvat jäykät huiput. Sekoita noin neljäsosa kuppi kermavaahtoa sulatettuun suklaaseokseen. Sitten varovasti käännä jäljellä oleva kermavaahto, kunnes se on kokonaan sisäänrakennettu.
  4. Levitä ohut kerros musaa kuoren yli. Leikkaa puolet niin monta mansikoita kuin on tarpeellista painaa pannun sisäreunaa ja aseta kokonaiset mansikat, leikattu puoli alaspäin.
  5. Siirrä jäljelle jäänyt moussi putkipussiin ja täytä kaikki mansikoiden väliset välit, levitä sitten mousse mansikoiden päälle ja luo tasainen pinta. Jäähdytä kunnes asetettu, noin 4-6 tuntia.
  6. Tee ganache: Pienessä kattilassa matalan lämmön alla lämmitä raskaan kerman. Aseta suklaa lämpöä kestävään kulhoon ja kaada kuuma raskas kerma. Anna istua 3 minuuttia, sitten sekoita kunnes kermainen eikä ole kokkareita.
  7. Jäähdytä ganache kunnes hieman paksu, 15 minuuttia, ja levitä koko mousse.

Mansikka Chocolate Mousse Cake

Brandon Bales

Loading...