Lemon-Ginger Bundt-kakku

Tuoreet sitrushedelmät ja kiteytyneet inkivääri säkistävät tätä voihainen, tiheä kakku. Makeisten sokerin pölyäminen viimeistelee esityksen.

saadaan:

12

Valmistusaika:

0

tuntia

20

min

Kokonaisaika:

1

tunnin

20

min

ainekset
1 c.
suolaton voi
3 c.
monikäyttöinen jauho (lusikka ja tasoitus)
2 rkl.
hienoksi raastettua sitruunaruohoa
C.
tuoretta sitruunamehua
C.
jauhettua kiteistä inkivääriä
1 tl.
ruokasooda
1 tl.
suola
2 1/2 c.
Kidesokeri
6
isot munat
1 c.
smetanaa
tomusokeri
ohjeet
  1. Kuumenna uuni 350 asteeseen F. Voi ja jauhota standardi 12-kuutioinen kattila. Keskikokoisessa kulhossa, ripaa yhteen jauhot, sitruunankeltainen, inkivääri, leivinjauhe ja suola; kesannointi.
  2. Käytä sähköistä mikseriä voita voin ja granuloidun sokerin keskipitkän korkealla kunnes valo ja pörröinen, 4-5 minuuttia. Lisää munia yksi kerrallaan, lyö hyvin jokaisen lisäyksen jälkeen; sekoitetaan sitruunamehulla.
  3. Kun sekoitin on alhainen, vuorotellen lisätä jauheen seosta kolme osaa ja smetanaa kahdessa, alussa ja lopussa jauhot seos; sekoita vain siihen asti, kunnes se ei ole sisäänrakennettu (älä ylitä). Lusikka-taikina valmiiseen pannuun ja sileä pää kumisaksella. Työnnä tiukasti työtasoa työtasolle taikinan tasolle.
  4. Paista kunnes kakun keskelle asetettu hammastikku tulee puhtaaksi, 55-60 minuuttia (jos kakku ruskeaa liian nopeasti, teltta löyhästi alumiinifoliolla). Anna kakun jäähtyä pannulla 30 minuuttia, sitten kääntyä telineeseen jäähtymään kokonaan. (Säilytä, kääri kakku muoviin ja säilytä huoneenlämmössä, korkeintaan 3 päivää.) Pöly makeisten sokerilla ennen tarjoilua.

    Etsitkö enemmän jälkiruokavideoita? Katso kotitekoisia suklaa-siru-evästeiden reseptejä, apple pie reseptejä, ja suklaakakun reseptejä.

Sitruuna-inkivääri Bundt Cake

Olkoon Martha Stewart Living Omnimedia

Loading...