Lamb Chops kanssa valkosipuli ja oliiviöljy

Tender-kylkiluut alkavat vain muutaman minuutin kuluttua kokata, mutta ovat riittävän tyylikkäitä palvelemaan yritystä. Päällystä ne vain valkosipulilla ja öljyllä tai kokeile jotain yrttimuutoksistamme.

saadaan:

4

ainekset
6 rkl.
oliiviöljy
2
valkosipulin kynsiä
1/2 tl.
suola
1/4 tl.
tuorepohjainen mustapippuri
8
karitsan kylkiluut
ohjeet
  1. Valoa grillataan tai lämmitä broileri. Matala astia yhdistää 4 rkl öljyä valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Lisää karitsanluut ja käännä päällykseen.
  2. Grillaa korkealla lämmöllä tai paista karitsanluut 5 minuuttia, basting ja loput 2 rkl öljyä. Käännä ja kypsy kunnes olet valmis, noin 5 minuuttia kauemmin.
  3. Muunnelmia: Lisää neljä teelusikallista hienonnettua tuoretta rosmariinia valkosipuliin ja öljyseokseen. Lisää kolme ruokalusikallista hienonnettua tuoretta valkosipulia ja lisää ruokalusikallista oliiviöljyä valkosipuliin ja öljyseokseen. Käytä karitsanlihansilmukoita kylkiluutin sijasta.
  4. Testaus-keittiövihjeet: Kun pikakiinnityselementit, kuten ruoanlaitto, grillaat, käännä ne vain kerran. Jos jätät lihan yksin muutaman minuutin ajan, sillä on mahdollisuus muodostaa kiva ruskea kuori. Jos siirrät sitä liian aikaisin, liha tarttuu kiinni, ja sinä vedät alkutekoon. Kun ruskea reuna muodostaa lihan, se on helppo liikkua. Kun käännät lihaa, käytä pihdeitä tai lastalla. Älä koskaan puraa haaraa lihaan tai arvokas mehu pakenee.
  5. Viini suositus: Grillattua karitsanluutat ovat täydellinen kalvo rikkaiden kasvisien ja yrttimakuisten cabernet sauvignonille. Sinun paras panos täällä on ns. Super toscanalainen. Vaikka kuuluisimmat viinit, kuten Sassicaia ja Tignanello, saavat tähtitieteellisiä hintoja, löytyy myös monia erinomaisia ​​arvoja.

hellä rib chops take only a few minutes per side to cook but are elegant enough to serve to company. Coat them with just the garlic and oil, or try one of our herb variations.<b>Resepti: Lamb Chops kanssa valkosipuli ja öljy</b>“title =” Lamb Chops kanssa valkosipuli ja öljy ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f677a4b84f9_-_lamb-chops-garlic-olive-oil.jpg?crop=1xw:0.9950248756218906xh; keskus, top & kokoa = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Melanie Acevedo

Loading...