Kotitekoinen vaniljajäätelö (Plus 5 Delish Mix-Ins)

kuva

Claire Thomas

Tämä klassinen vanilja on todella kaikki mitä tarvitset tekemistä varten herkullista kotitekoista jäätelöä, mutta meillä on myös viisi hauskaa makua ideoita, kuten bourbon, suolattu karamelli, mansikat ja oliiviöljy (niin hyvä!). Katso alla, milloin lisätään jokainen mix-in jäätelön valmistusprosessin aikana.

saadaan:

1

Valmistusaika:

0

tuntia

30

min

Kokonaisaika:

3

tuntia

0

min

ainekset
Vaniljajäätelö
3 c.
puolet ja puolet
1/3 c.
sokeri
3
munankeltuaiset
2
vaniljakypsää, siemeniä, tai 1 rkl puhdasta vanilainuutetta
Bourbon Ice Cream
1/4 c.
bourbon
Sitruunaöljy
1/4 c.
oliiviöljy
1 tl.
sitruuna
Suolattu karamelli jäätelöä
1/2 c.
suolattu karamelli
Pistaasipähkinä-jäätelöä
1/4 c.
pistaasipähkinä (saatavana erikoisruokakaupoissa)
1 tl.
ruusuvesi
1/2 c.
karkeasti pilkottuja pistaasipähkinöitä
Klassinen mansikka-jäätelö
3/4 c.
murskattuja mansikoita
ohjeet
  1. Suurissa astioissa keskilämmöllä yhdistetään puoli-puoli ja vaniljajapu ja tuoksuvat vähintään 15 minuuttia. Kannataan puoli ja puoli seosta ja varastetaan.
  2. Suuri kulho, ripaa yhteen munankeltuaiset, sokeri ja suola, kunnes sileä. Ripustaa munia, huolellisesti ravista noin 1 kuppi kuumaa puolta ja puolet muna-seoksesta kunnes sileä. Sekoita sitten muna-seos takaisin puoleen ja puoli seokseen potissa. Palaa keskipitkän matalaan lämpöön ja kypsennä 170 astetta, sekoittaen jatkuvasti potin pohjaa varmistaaksesi paremman kypsennyksen. Kun lämpötila on saavuttanut 170 astetta, irrota kuumuudesta ja rasvaa hienojakoisen siivilän läpi kulhoon. Samassa kulhossa, jäähdytetään jäätelöä emäksiseksi huoneenlämpötilaan jäähauteessa, sitten pop-pohja jääkaappiin täysin jäähtyä, vähintään 2 tuntia.
  3. Kun pohja jäähdytetään, käsitellään jäätelönkeittimessä. Kun se on jonnekin pehmeän palan ja jäätelön välillä pakastimesta, siirtäkää jäätelöä säiliöön ja jäädytte, kunnes se on kiinteä.
  4. Bourbon Ice Cream: Lisää 1/4 cup bourbon, kun törmää.
  5. Lemon Olive Oil Ice Cream: Lisää sokeria ja munia 1/4 cup oliiviöljyä ja 1 tl sitruuna.
  6. Suolattu karamellin jäätelö: Lisää 1/2 cup suolattua karamellia puoleen ja puoleen. (Haluat ehkä käyttää vähemmän sokeria, joten se ei ole liian makea.)
  7. Pistaasipähkinä: Lisää 1/4 cup pistachio kerma sokeri ja munat. Lisää 1 teelusikallinen ruusuvesi ja 1/2 cupin karkeasti pilkottuja pistaasipähkinöitä.
  8. Classic Mansikka: Lisää 3/4-kuppia murskattuja mansikoita, kun kasaat.

kuva

Claire Thomas

Loading...