Kirnupiimä sipulirenkaita

Jopa ihmiset, jotka ajattelevat, että he eivät pidä sipulia, putoavat näille helmi-renkaille, jotka ovat teräviä ulkona ja ovat makea, pehmeä sisustus. Kaksinkertainen sipulirenkaiden kimmoisuus auttaa heitä antamaan heille erityisen rapea päällyste. Rakastan Vidalia-sipulien erittäin makeaa makua, mutta jos et löydä niitä markkinoilla, kaikki muut makeat lajikkeet tai jopa hyvät vanha keltaiset sipulit toimivat hyvin.

saadaan:

4

ainekset
2
suuret Vidalia-sipulit tai muut makeat sipulit
1 qt.
maapähkinäöljy
2 c.
piimä
kosher-suolaa ja juuri jauhettua mustapippuria
4 c.
yleisjauho
1/2 tl.
Cayenne-jauhe
ohjeet
  1. Kuori sipulit ja leikkaa ne ristikkäin 1 tuuman paksuihin viipaleisiin. Jokaisen viipaleen erotetaan yksittäisiksi renkaiksi ja poista paperi-ohut kalvo joka peittää kunkin renkaan sisäosan.
  2. Kuumenna öljy suurella, raskaspohjaisella keskikokoisella keskipitkällä keskilämmittimellä tai astianpesukoneessa 375 astetta F. Suorita leivinpaperi, jossa on paperipyyhkeitä ja asetettava sivuun.
  3. Kun öljy on lämmitys, laita kirnupiimä suuriin leivinuuniin ja suolaa ja pippuria vapaasti. Jaa jauhot kahden suuren leivontaruokien väliin ja kaada jokainen astia vapaasti suolalla ja pippurilla ja 1/4 tl.
  4. Tehtävä erissä, ruopata joitakin sipulirenkaita jollakin jauhojen astioista ja hankaa ylimääräinen. Kasta renkaat kirurttilaan, anna liikaa tyhjentyä, ja sitten ruiskuttaa renkaita toisessa maljamurissa ja varmista, että renkaat päällystetään tasaisesti. Nosta ylimäärä ja siirrä päällystettyjen renkaiden erä kuumaan öljyyn. Sekoita renkaat, kääntämällä niitä kerran tai kahdesti, kunnes kullanruskea ja hellä, noin 4 minuuttia. Poista verkkosuodattimella ja tyhjennä paperipyyhkeillä päällystetty leivinpaperi. Saa välittömästi suolalla. Toista kunnes kaikki renkaat on keitetty. Tarjoile kuumaa.
  5. Shoestring-sipulirenkaat: Jos et ole iso sipulirenkaita, tee teräviä, rapeita, ohutta sipulirenkaita. Kuori kaksi suurta Vidalia-sipulia ja leikkaa 1/4 tuuman paksuiset viipaleet ristikkäin. Erota jokainen viipale yksittäisiksi renkaiksi ja poista niin monta paperia ohutta kalvoa, jotka peittävät jokaisen renkaan sisälle kuin voit. Jatka edellä mainitun reseptin ohjeiden mukaan.

kuva

Ben Fink

Loading...