Hidas-keitin Naudanliha Bourguignon

kuva

Judy Kim

Impress kaikki ystäväsi tällä super-helppo naudan bourguignon resepti.

saadaan:

4

Valmistusaika:

0

tuntia

10

min

Kokonaisaika:

8

tuntia

35

min

ainekset
8 unssia.
paksu leikattu pekoni, viipaloitu 1/2 “kpl
2 lb.
naudanlihasta, leikataan 1 1/2 “kuutioiksi
kosher suola
Mustapippuri
1
pullon kuiva punaviini, kuten cote du rhone tai pinot noir
4
porkkanat, leikattu 1 “kappaleiksi
1 lb.
sipollini sipulit
2
valkosipuli, jauhettu
1 tl.
hienonnettu tuore timjami
2 rkl.
tomaattisose
1
laakerinlehti
2 c.
naudanlihavesi
10 oz.
cremini sieniä, viipaloitu 1/4 “kappaleiksi
2 rkl.
voi
2 rkl.
yleisjauho
1/2 c.
hienonnettu tuore persilja
ohjeet
  1. Suuri sauté pannulla keskipitkän korkean lämmön, ruskea pekoni, kunnes rapea ja rasva on renderoinut. Siirrä pekoni paperipyyhkeellä vuorattuun levyyn ja varaa pekoni rasvaa ja lisää 1 rkl ruokalohkoa. Käytä paperipyyhkeitä ja pistä naudanliha kuivaksi ja kaada 1 rkl suolaa ja 1 tl paprikaa. Sekoita lihaa erissä kunnes kullanruskea, noin 2-3 minuuttia per puoli. Lisää lisää pekoni- rasvaa tarpeen mukaan lihan leikkaamisen aikana. Siirrä naudanlihaa hitaaseen liesiin. Viimeisen erän jälkeen liotetaan astia viinillä puisen lusikan avulla, jotta kaikki rapeat bitit kaadetaan pannusta. Kaada viiniseos hitaaseen liesiin.
  2. Lisää 1 rkl pekoni- rasvaa pannulle ja pistä porkkanat, sipulit, valkosipuli ja timjami. Kaada 1 tl suolaa ja kypsennä 5 minuuttia, kunnes reunat rusketetaan. Siirrä vihannekset hitaaseen liesiin sekä tomaattipasta, laakerinlehteä ja 1 1/2 cupin naudanlihaa. Keitä 8 tuntia hitaasti liesi.
  3. Samanaikaisesti käytä samaa sauté-pannua, lämmitä 1 rkl pekoni-rasvaa ja saute-sieniä kunnes ruskea, noin 3 minuuttia. Poista ja pudota pieni kulhoon. Sulata voi ja viipaloi jauhot, kunnes keittää läpi, noin 3 minuuttia. Vatkaa liemi liotettavaksi pannulle ja lisää sienikylpyyn.
  4. 8 tunnin kuluttua lisää pekonia ja sieniseosta hitaaseen liesiin ja sekoita hyvin. Kuumenna 15 minuuttia, kunnes se on hieman paksuuntunut. Poista laakerinlehti ja koristele persiljaa. Tarjoile välittömästi.