Helppo kana parmesan resepti

Helppo Chicken Parm Horizontal

Judy Kim

Kana Parm voi olla vetovoima ajatella tehdä: Sinun täytyy tehdä ruoppaus ja sitten ruopata asia. Mutta se ei ole niin paha. Chicken Parm saa sen täydellisen sileyden vakavasta panko-leipäjuuripinnoitteesta. Mielestämme tämä on paras.

saadaan:

4

Valmistusaika:

0

tuntia

10

min

Kokonaisaika:

0

tuntia

30

min

ainekset
2 c.
panko-leivänmuruja
1/2 tl.
valkosipulijauhe
1/4 c.
juuri raastettua parmesaania
1
iso muna, lyödään 1 rkl. vesi
2 c.
yleisjauho
1 1/2 lb.
luutonta, nahattomat kanafileet
kosher suola
Juuri maustettua mustapippuria
Kasviöljy paistamiseen
2 c.
marinara
1 c.
silputtu mozzarella
3 rkl.
hienonnettu tuore basilika
ohjeet
  1. Kuumenna uuni 400 asteeseen. Valmista leipomoasema 3 suurta sekoitusastian kanssa: 1 kulho panko, valkosipulijauhe ja Parmesan sekoitettu haarukka; toinen munakoossa; ja kolmas astia jauhoja. Mausta kanaa suolalla ja pippurilla, päällystä sitten jokaisen kanaa jauhot ja ravista liikaa. Kanoja kanaa muna-seokseen ja sitten leipää murusiseokseen; toista vaiheet jäljellä olevan kanaa varten ja varoita levylle.
  2. Syötä kauniin valuraudan paistinpannu keskilämpötilaan ja lisoita 1 “öljy. Kun pannu on kuuma, mutta ei tupakointia, lisää kanaa ja keitä kunnes kullanruskea 5-7 minuuttia siirretään paperipyyhkeellä päällystettyyn levyyn valua.
  3. Samaan aikaan suuressa paistinpannussa keskilämmöllä, lämmin marinara. Sammuta lämpö ja laita kana kastikkeessa. Top mozzarella ja paista kunnes juusto sulaa, 5-7 minuuttia. Top basilikaa ja tarjoile välittömästi.

Helppo Chicken Parm Vertical

Judy Kim

OSTA NYT Emaloitu Cast-Iron Skillet, $ 46, amazon.com

Loading...