Hattara

Tämä kehruu-sokeri on hämmästyttävän houkutteleva kotona (jos sinulla on tarpeeksi tilaa).

saadaan:

1

ainekset
2 c.
sokeri
1/4 c.
maissi siirappi
1/4 c.
vesi
ohjeet
  1. Valmista jäävesihaute. Yhdistä kaikki ainesosat pienessä maljassa ja kiehuvat, kunnes sokeri liukenee. (Pyyhi kupin alareunat märällä leivonnaisella harjalla ruoanlaittoon, jotta sokerikiteet eivät pääse muodostumaan.) Jatka kiehauttamista sekoittamatta, kunnes karamelli alkaa muuttua kellertäväksi, 8 – 10 minuuttia.
  2. Poista potin lämpöä ja aseta jäävesikylpyyn lopettamaan sokeri ruoanvalmistuksesta sekoittaen haarukalla. Sokeri on valmis, kun se alkaa sakeutua, mutta virtaa edelleen tasaisessa virrassa. Aseta 3 taikinaa tai puisia lusikoita noin 8 tuumaa toisistaan ​​laskin, kahvat ripustetaan hieman reunan yli. Kuorta kuumaa sokeria; siirrä nopeasti haarukka edestakaisin kädensijoiden päälle tekemällä ohuita sokerileipiä. Toista, sokeroittavat sokerijuurikkaat. Jokainen harvoin kulkee, kerätään jäähdytetyt, kehrätyt sokerit ja sijoitetaan ilmatiiviiseen säiliöön. Jos sää on kuiva, sokeri pysyy yön yli. Jos kostea, säilytä kuivausainepaketin kanssa ja käytä samana päivänä.

    Etsitkö enemmän jälkiruokavideoita? Katso kotitekoisia suklaa-siru-evästeiden reseptejä, apple pie reseptejä, ja suklaakakun reseptejä.

kuva

Martha Stewart Living Omnimedia

Loading...