Hash Brown aamiaisen voileipiä

Tee vakio pekoni, muna ja juusto vieläkin enemmän pommia.

saadaan:

4

Valmistusaika:

0

tuntia

10

min

Kokonaisaika:

0

tuntia

45

min

ainekset
1
laukku jäädytetty hash browns (10 oz.), sulatettu
6
isot munat
1 rkl.
plus 1/2 tl. valkosipulijauhe
kosher suola
Juuri maustettua mustapippuria
4
nauhat paksua leipää pekonia, leikataan puoliksi
4
viipaloi terävä cheddar
Sriracha, maun mukaan
ohjeet
  1. Kaada haudutettua ruskeaa päälle suurelle paperipyyhkeelle tai puhtaalle ruoanlaittopyyhkeelle, käärittämällä ne ja puristamalla ne tyhjentämään ylimääräinen vesi. Kaada kuivatut hash-ruskeat keskikokoiseen sekoitusastian päälle. Lisää 2 munaa, valkosipulijauhetta, suolaa ja pippuria ja sekoita yhdistelemään.
  2. Yli keskipitkää lämpöä, suihketa pannulla keittoastian (tai levitä voilla). Aseta kääntölevy suuresta masonpurkista (tai suuresta leivänpaahtimesta tai pyöreästä leivistä) leipomoon. Lusikka haudutettua ruskeaa seosta mason purkkikannelle, mursing it alas hieman muodostamaan patty. Anna keittää, kunnes pohjaan muodostuu kultainen kuori, 2-3 minuuttia. Käytä pihdejä irrottaaksesi kotelon kannen kantta ja käytä lapasta käännä hash brown patty. Toista, kunnes olet tehnyt 8 patties. (Voit pitää ne lämpimänä uunissa 200 ° C: ssa samalla, kun loput kokata.)
  3. Yli keskipitkää lämpöä, käyttäen samaa paistinpannu ja mason purkki kansi, halkeile muna kankaan keskelle. (Jotkut munasta voivat kaataa, mutta tämä auttaa pitämään sen yleensä samankokoisina / muodoltaan kuin hash brown patties.) Cook kunnes valkoinen on asetettu ja keltuainen on vielä hieman juokseva, 3-4 minuuttia. Käytä pihdejä irrottaaksesi katoksen kannen kannen ja varusta keitetyn muna. Toista jäljellä olevat munat.
  4. Kun munat kokki, keitä pekonia erillisessä pannulla keskilämmöllä, keittää kunnes rasva on muuttunut läpikuultavaksi valkoiseksi ja pekoni on käpertynyt hieman. Aseta kaistaleet paperipyyhkeellä vuorattuun levyyn ylimääräisen rasvan tyhjentämiseksi.
  5. Laita viipale juusto neljään haudutettua ruskeaa paistetta. Päätä kukin muna, Sriracha ja kaksi pekoni-viipaleita. Peitä toinen hash brown patty, joka maksaa neljä voileipää.