Grillattua seesami-marinoitua duck-rintaa Hoisin-kastikkeella

Kuka tarvitsee liesi? Se on kesäisin ja grillaaminen on helppoa.

saadaan:

4

ainekset
Ankka:
2
valkosipulin kynsi
1/4 c.
seesamiöljy
2 rkl.
soijakastike
4
luutonta ankka rinta puolikkaat
1/4 c.
tuoretta rosmariinia
2 rkl.
hoisin kastike
Salaatti:
2 rkl.
tuoretta sitruunamehua
1 rkl.
balsamiviinietikkaa
1/4 c.
ekstra neitsyt-oliiviöljy
Suolaa ja maustettua mustapippuria
4 c.
katkera vihreät (rucola, mizuna, frisée tai yhdistelmä)
2
kypsät mangot
ohjeet
  1. Ankan tekeminen: Pienessä kulhossa yhdistä valkosipuli, seesamiöljy ja soijakastike; kesannointi. Poista irtoava rasva ankasta rintoilta ja pistä iho kevyesti terävällä veitsellä (älä huolehdi lihasta leikkaamisesta). Aseta rinnat ei-reagoivaan astiaan, joka on riittävän suuri pitämään ne. Peitä valkosipulin seos ja ripottele rosmariinilla. Peitä ja jääkaappi yön yli tai vähintään 4 tuntia, joka ajoittain kääntyy.
  2. Tuo ankkan rinnat huoneenlämpöiseksi; esikuumentaa kaasugrilli keskikokoiseen tai valmistaa hiiligrilli suoraan grillattavalle keskilämpötilalle.
  3. Aseta ankkoja rinnat grilliin ihon puoli alaspäin. Sekoita 5 – 8 minuuttia harvoin ja 8 – 10 minuuttia keskikokoisen harvoin, kääntämällä ja harjaamalla hoisin-kastikkeella noin kypsennysajan puolivälissä. Ihon on oltava rapeaksi ja ruskeaksi, mutta ei poltettava.
  4. Saladin tekeminen: Pienessä kulhossa yhdistä sitruunamehu, balsamiviinietikka, oliiviöljy, 3/4 tl suolaa ja 1/4 tl pippuria. Säädä mausta makuun.
  5. Aseta rinnat lautaselle ja anna levätä 3-4 minuuttia. Samaan aikaan vihannekset ja mangot asetetaan salaattikulhoon ja heitetään kastikkeella. Leikkaa ankka viipaleiksi noin 1/4-tuumainen paksu ja koristele rosmariinirypäleillä. Tarjoile salaatilla ja pienellä kulholla hoisin-kastikkeella sivulle upottamista varten.

Kuka needs a stove? It's summertime and the grilling is easy.<p><strong>Resepti: Grillattua seesami-marinoitua ankkaa rintamaita Hoisin-kastikkeella</strong></p><p> “title =” Grillattua seesami-Marinoitua Duck-rintoja Hoisin-kastikkeella ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f634fbc8e09_-_sesame-duck-hoisin-recipes-salads-xl.jpg?crop=1xw:1.0 XH, keskusta, ylhäältä ja kokoa = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= John Kernick

Loading...