Denver Omelet -kuput

Kinkun pihvin sijasta voit käyttää murskaavaa makkaraa tai kalkkunoita.

saadaan:

6

ainekset
5 tl.
suolaton voi
4 c.
jäädytetyt hash ruskeat
6
isot munat
2
suuret munanvalkuaiset
Karkea suola
jauhettu pippuri
1/2
pieni punasipuli
1
pieni punainen paprika
4 unssia.
kinkkipihvi
3 oz.
Cheddar
ohjeet
  1. Kuumenna uuni 475 asteen kulmaan. Kuori 6 nonstick jumbo muffin kuppia 1/2 teelusikallista voita. Suuri mikroaaltouunin turvallinen kulho sulaa 4 teelusikallista voita. Lisää hash-ruskeita ja 2 munanvalkuaista; kausi suolalla ja pippurilla ja sekoita perusteellisesti. Aseta 1/2-kuppisekoitus kuhunkin muffinkuperiin, painaen tiukasti kunkin kupin pohja- ja yläsivu. Paista 15 minuuttia.
  2. Samaan aikaan pieni patonki paistinpannu, sulata 1/2 tl voita yli keskipitkällä. Lisää punasipulia, paprikaa ja kinkkua. Cook, sekoittaen toisinaan, kunnes sipuli pehmenee, noin 7 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa kasvisseos tasaisesti kuppien keskelle ja ylhäältä cheddarilla. Paista 2 minuuttia. Poista uunista ja halkeile 1 muna kuhunkin kuppiin. Mausta suolalla ja pippurilla ja leivota kunnes valkoiset asetetaan, mutta keltuaiset ovat edelleen vuotavia, 8-10 minuuttia. Pienellä offset-lastalla, poista kupit pannusta ja tarjoa välittömästi.

    Etsitkö lisää aamiaisohjeita? Aloita päivä yhdellä meidän Ranskan paahtoleipää reseptejä, helppo quiche reseptejä, tai aamiainen vuoka reseptejä jotka ruokkivat koko perheen.

<p>Nämä mini-omelet ovat sallineet minkä tahansa suosikkiraaka-aineesi. Kinkku-pihvin sijaan voit käyttää murenevaa makkaraa tai kuutioitunutta kalkkunaa.</p><p><strong>Resepti:</strong> <strong>Denver Omelet -kuput</strong></p><p>“title =” Denver Omelet Cups ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f65c3060468_-_denver-omelet-cups-recipe-mslo0612-syn2.jpg?crop=1xw:1.0 XH, keskusta, ylhäältä ja kokoa = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Olkoon Martha Stewart