Country-Fried Steak, vihreitä papuja ja riisiä

Olemme selvittäneet, miten ryöstää miellyttävä etelä-valikko työviikon aikana. Seuraa vain neliportaista aluetunnelmamme suunnitelmaa.

saadaan:

4

Valmistusaika:

0

tuntia

35

min

Kokonaisaika:

0

tuntia

35

min

ainekset
1 c.
pitkäjyväinen valkoinen riisi
2
isot munat
1 c.
plus 1 tl all purpose meal
1/2 tl.
paprika
4
(noin 2 unssia ja 1/4 tuumaa paksu)
Karkea suola ja jauhettu pippuri
1/4 c.
plus 1 tl oliiviöljy
1 1/2 c.
täysmaito
1
pieni sipuli
3/4 lb.
vihreät pavut
ohjeet
  1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Kypsennä riisiä pakkausohjeiden mukaan; peittää ja varata. Laaja, matala kulho, lyödä munia; toisessa, yhdistä 1 kupin jauhoja paprikan kanssa. Sekoita munat, jauhot ja pihvit suolalla ja pippurilla. Vedä jokainen pihvi jauhot, sitten upottaa muna; anna ylijäämän imeytyä, sitten ruopata jauhot uudelleen.
  2. Suuremman valuraudan tai nonstickin paistinpannuissa lämmitä 1/4 kuppia öljyä keskikokoisena. Paista paistat paistinpannussa, kunnes kuori on kultaista, 3-4 minuuttia per sivu. Siirrä leivinpaperiin ja aseta uuni lämpimään.
  3. Kaada kaikki paistinpannuista vain 1 rkl öljyä. Lisää jäljellä oleva tl-jauho; kypsennä, vatkaa kunnes kultainen, noin 30 sekuntia. Lisää maitoa vähitellen viipyvällä; nosta lämpöä korkealle ja keitä kunnes paksuuntunut, 4-5 minuuttia. Kaada kastike suolalla ja pippurilla. Peitä ja peitä.
  4. Keskipitkällä paistinpannulla lämmitä teelusikallinen öljy keskikokoisena. Lisää sipuli; kypsennä, sekoittamalla toisinaan, kunnes pehmennetty, noin 4 minuuttia. Lisää vihreitä papuja ja 1/3 cup vettä; peitä ja kypsennä, kunnes vihreät pavut ovat kirkkaan vihreät, 1-2 minuuttia. Paljastaa; jatka keittää kunnes vihreät pavut ovat rapeita ja sipuli alkaa ruskea, 3-4 minuuttia enemmän. Kuumenna kastike, tarvittaessa harventamalla maitoa. Tarjoile pihvi vihreitä papuja, riisiä ja kastiketta.

kuva