Cheesecake Mousse kanssa Blood Orange Gelée

Yksilölliset ramekiinit, jotka ovat täynnä kermaista juustokakkua, jossa on oranssi viipale ja veren orange gelée, tekevät upeasta esityksestä, mutta ne eivät ole monimutkaisia ​​ja voit tehdä ne jopa 3 päivää ennen tarjoilua.

saadaan:

6

ainekset
vaahto
2 c.
raskasta kermaa
16 oz.
kermajuusto
C.
tomusokeri
1 tl.
sitruunamehua
1 tl.
vaniljauute
1/2 tl.
suola
Gelée
1/2 c.
veren appelsiinimehua tai sellu- vapaata appelsiinimehua
1 tl.
unflavored gelatiini
2 tl.
sokeri
1
pieni veren oranssi
ohjeet
  1. Keskikokoisessa kulhossa kääritään raskas kerma, kunnes muodostuvat jäykät huiput, peitetään ja jäähdytetään. Sekoita sähköinen mikseri, jossa on mela kiinnitys, voittamaan kermajuustoa ja makeisten sokeria kunnes yhdistetään. Lisää sitruunamehu, vanilja ja suola ja jatka lyödä, kunnes valo ja pörröinen. Käytä kumilastan käärittämällä 1/3 kermavaahtoa. Taita jäljelle jäänyt kermavaahto, varmista, että se sisällytetään seokseen samalla kun taitat. Täytä leivonnaispussi tai suljettava muovipussi, johon on asennettu suuri pyöreä kärki (Wilton Round Tip # 1a), jossa muste ja putki ovat yhtä suuret kuhunkin kuuteen ramekiiniksi. Peitä muovikääre ja käähdytä vähintään 1 tunti.
  2. Valmista gelée samaan aikaan. Kaada puolet appelsiinimehuista pieneen kulhoon. Ripottele jauhemaista gelatiinia sen yli ja anna istua n. 5 minuuttia sekoittaen toisinaan. Sillä välin yhdistää jäljellä oleva mehu ja sokeri kattilassa ja kiehuvat. Lisää gelatiiniseos siihen ja sekoita kumilastalla, kunnes se on täysin liuennut. Poista lämpöä.
  3. Laita veressä oleva appelsiinivihreä jokaiselle jäähdytetylle pehmusteelle. Kun olet asettanut oransseja viipaleita jäähdytettyyn mousseen, kaada gelée-seos ramekiinin reunaan. Huomaa, että gelée-seoksen ei pitäisi kiehua, kun kaadat sen päälle, mutta sinun ei pidä jäähtyä kokonaan tai se asetetaan ennen sen kaatamista.
  4. Jäähdytä vähintään 1 tai 2 tuntia ennen tarjoilua tai peitä muovikelmu ja säilytä kylmässä 2-3 päivää. Kun olet valmis palvelemaan, koristele Ramekins rickrack, järjestää suorakulmainen lokero vuorattu valkoinen hiomana sokeria, ja paikka pöydälle.

    Sweet Designs: Bake It, Craft It, tyylin se Amy Atlas. Copyright © 2012 Amy Atlas ja The Stonesong Press, LLC. Julkaisija Hyperion. Saatavilla missä kirjoja myydään. Kaikki oikeudet pidätetään.

    Etsitkö enemmän jälkiruokavideoita? Katso kotitekoisia suklaa-siru-evästeiden reseptejä, apple pie reseptejä, ja suklaakakun reseptejä.

kuva

Johnny Miller

Loading...