Bacon-Cheese Quiche

Tämä monipuolinen ruokalaji kulkee brunssibuffetista ruokapöydään ja on hieno vehreää salaattia. Herkkä kuori ja vaniljakastike täyttävät sen täydelliseksi ajoneuvoksi joukolle mix-ins. Leivonta kuori ennen täyttöön lisäämistä, joka tunnetaan nimellä sokea leivonta, varmistaa sen, ettei se pääse nauruttamaan. Meidän suosikki kakkujauhomake on Savory Pie Crust.

saadaan:

8

Valmistusaika:

0

tuntia

30

min

Kokonaisaika:

1

tunnin

30

min

ainekset
yleisjauho
1
kotitekoista tai myymälästä ostettua yhden kuoren taikinaa
1 rkl.
suolaton voi
2 c.
keskipitkähattu keltainen sipuli
Karkea suola
jauhettu pippuri
6
isot munat
3/4 c.
raskasta kermaa
3/4 lb.
pekoni
1 c.
hienonnettu Gruyèren juusto
ohjeet
  1. Kuumenna uuni 375 asteen kulmaan. Työnnä kevyesti valssaustappi ja työtaso ja kierrä taikina 12 tuuman kierrokselle. Aseta 9-tuumainen piirakka, taita ylälinja alareunaan ja kiristä reuna. Aseta pergamenttipaperiarkki taikinan päälle ja täytä ympyräpainot tai kuivatut pavut. Paista kunnes reuna on kuiva ja vaalea kultainen, noin 20 minuuttia. Poista pergamentti ja painot.
  2. Samaan aikaan, suuressa paistinpannussa voi sulata voi keskipitkällä korkealla. Lisää sipuli, suolaa ja pippuria, ja keitä kunnes kevyt kultainen, 8-10 minuuttia. Keskikokoisessa kulhossa ripustetaan yhdessä munat ja kerma. Lisää sipuli, pekonia ja juustoa ja kaada 1/2 tl suolaa ja 1/4 tl pippuria. Vatkaa yhdistelmä, kaada kuoriin ja leivotaan, kunnes quiche-keskus on juuri asetettu, 40-45 minuuttia. Tarjoile lämmintä tai huoneenlämmössä.

    Etsitkö lisää ruokailuvaihtoehtoja? Katso meidän pork chop reseptejä, kana reseptejä, ja perunan reseptejä.

<p>Tämä monipuolinen ruokalaji kulkee brunssibuffetista ruokapöydään ja on hieno vehreää salaattia. Herkkä kuori ja vaniljakastike täyttävät sen täydelliseksi ajoneuvoksi joukolle mix-ins. Leivonta kuori ennen täyttöön lisäämistä, joka tunnetaan nimellä sokea leivonta, varmistaa sen, ettei se pääse nauruttamaan. Meidän suosikki kakkujauhomake on Savory Pie Crust.</p><p><strong>Resepti:</strong> <strong>Bacon-Cheese Quiche</strong></p><p>“title =” Bacon-Cheese Quiche ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64d793e43c_-_bacon-cheese-quiche-recipe-mslo0113-xl.jpg?crop=1xw:1.0 XH, keskusta, ylhäältä ja kokoa = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Romulo Yanes