Aasian lohen hampurilaiset vihreällä sipulilla ja soijakastikkeella majoneesi

Tämä aasialainen innoitettu ruokalaji on varmasti vaikuttava vieraille takapihallaan cookoutilla tänä kesänä.

Cal / Serv:
764
saadaan:

4

Valmistusaika:

0

tuntia

20

min

Kokkaus aika:

0

tuntia

6

min

Kokonaisaika:

0

tuntia

26

min

ainekset
Aasian lohiperhoset:
1 lb.
lohifileetä
1 rkl.
kuoritut, jauhetut tuoreet inkiväärit
1 1/2 rkl.
Jauhettu valkosipuli
2
vihreitä sipuleita
2 rkl.
hienonnettu tuore korianteri
1 tl.
kosher tai merisuola
1 1/2 rkl.
tuoretta sitruunamehua
2 rkl.
soijakastike
1/2 c.
krakkausaineesta
2
isot munat
2 rkl.
kasviöljy
4
viipale Sargento® Deli Style viipaloitu provolonejuusto
4
seesaminsiemeniä hampurilaiset pullot
Salaatin lehdet tai vauvanpensaiden lehdet
Vihreä sipuli ja soijakastike majoneesi:
1/2 c.
majoneesi
1
vihreä sipuli
1 tl.
tuoretta sitruunamehua
2 tl.
soijakastike
ohjeet
  1. Lohiperhoille: Teolliseen jalostimeen, joka on varustettu metalliterällä, sykätä lohta karkeaan maahan ja kaatamalla työpöydän sivuja kerran tai kahdesti. (Ole varovainen, se on helppo siirtyä hienonnettuna puristetulle tahnalle sekunteina!) Siirrä lohi keskikokoiseen kulhoon. Lisää inkivääri, valkosipuli, vihreät sipulit, korianteri, suola, sitruunamehu ja soijakastike. Käytä kumilastia sekoittamalla yhdistelemään. Sekoita krakkausaineella; lisää munat. Sekoitetaan yhdistelemällä.
  2. Lohiseoksen jakaminen tasaisesti; muotoon neljään 1 tuuman paksuihin paksuihin. Jäähdytä vähintään 20 minuuttia ennen ruoanlaittoa. (Patties voidaan valmistaa jopa 8 tuntia eteenpäin. Siirrä katettuun astiaan ja säilytä kylmässä.)
  3. Suuri, raskas paistinpannu, edullisesti valurauta, lämmittää öljy keskilämpötilalla ja pyöritä päällystämään pannua. (Voit myös käyttää grillitaskua.) Lisää lohen paistit ja kypsennä kunnes kullanruskea toisella puolella, noin 3 minuuttia. Käännä ja keitä kunnes läpinäkymätön koko ja kullanruskea toisella puolella, noin 3 minuuttia pidempään. Suorita kukin hampurilainen viipaleella juustoa. Tarjoile lohta hampurilaiset paahdetut pullat kanssa salaattia ja vihreä sipuli ja soijakastike majoneesi.
  4. Vihreä sipuli ja soijakastike majoneesi: Pienessä kulhossa sekoita majoneesia, vihreää sipulia, sitruunamehua ja soijakastiketta, kunnes sekoittuu hyvin. Peitä ja säilytä jääkaapissa enintään 1 päivä.

    Tarjoilukoko on 298 grammaa. Jokainen annos: 10,9 g monityydyttymättömiä rasvoja, 7,6 g monityydyttymättömiä rasvoja, 246 RE-vitamiinia, 19 mg C-vitamiinia, 254 mg kalsiumia ja 4 mg rautaa.