Stack Pie

Pino pitaus juontaa juurensa siirtomaa-aikaan. Kun ihmiset vierailivat, he toivat ruokaa ja tarvitsivat jotain, joka matkusti hyvin. Avaruus oli myös palkkio, joten vastaus oli pinoaminen piireissä ja pitäminen yhdessä jäätymisen kanssa. Kolme tai viisi piiraista, tai joskus jopa kuusi, leivattiin matalalla täytöllä ja pinottu, ja niiden välissä oli ohut kerros. Haluat palvella hyvin ohuita viipaleita tästä.

alkaen: Vintage Pies: klassiset amerikkalaiset piirakat nykypäivän kotiin Bakerille © 2013 by Anne Haynie Collins Osta kirja

saadaan:

1

ainekset
4
karkottamaton piecrust
5
isot munat
1 1/2 c.
suolattu voi
3 rkl.
suolattu voi
3 c.
Kidesokeri
1 1/2 tl.
vaniljauute
2 c.
raskasta kermaa
2 rkl.
raskasta kermaa
2 c.
vaaleanruskea sokeri
TSP.
suola
ohjeet
  1. Trim piecrusts niin, että vanteet sinun piirakka lautasen altistuvat.
  2. Kuumenna uuni 350 asteeseen F.
  3. Pienessä kattilassa sulaa 1 1/2 kupillista voita.
  4. Vatkaa munat, kunnes ne ovat kevyitä. Lisätään rakeistettua sokeria, sulatettua voita ja 1/2 teelusikallista vaniljaa ja lisätään kunnes sekoittuu hyvin. Taita 1 kuppi kermaa. Kaada 1 1/2 kupillista täyttöä jokaiseen piecrustiin.
  5. Laita piirakat uuniin, kaksi tai neljä, kun huone sallii, ja paista ne, kunnes täyttö on asetettu keskelle, noin 35 minuuttia. Anna kastikkeiden jäähtyä piirakenteisiin. Vaikka piirakkeet jäähtyvät, tee hiutale.
  6. Suuri kattila yhdistää 1 kuppi kermaa, ruskeaa sokeria ja suolaa. Sekoita kunnes sokeri liukenee. Yli keskipitkää korkealla lämmöllä saatetaan seos pehmeään kiehumaan. Sekoita se 5 minuuttia sekoittamatta, kunnes seos sakeutuu hieman tai saavuttaa 238 astetta F Candy-lämpömittarilla. Poista kattilaan kuumuudesta, sekoita jäljellä olevat 3 rkl voita ja anna seoksen jäähtyä 15 minuuttia. Sekoita jäljellä olevaan teelusikaan vaniljaa.
  7. Voittaa jään, kunnes se on paksu ja kermainen. Jos kuona tuntuu liian luja levitä, voittaa ylimääräinen kerma, 1 rkl kerrallaan.
  8. Suorita pitkä, ohuen lastan ympärille ja yhden kastikkeen alle, jotta se irtoaa sen pannusta. Laita se kakkuastialle tai suurelle levylle ja levitä päällisesti kevyesti noin 1/2-kuopan kuorrutuksella.
  9. Pinoa toinen piirakka päälle ensimmäisen ja levitä päätä noin 1/2 kuppi pehmennystä. Toista kolmas ympyrä. Pinoa neljäs piirakka päälle. Pakkaa se jäljellä olevaan jäätäjään.

<p>Pino pitaus juontaa juurensa siirtomaa-aikaan. Kun ihmiset vierailivat, he toivat ruokaa ja tarvitsivat jotain, joka matkusti hyvin. Avaruus oli myös palkkio, joten vastaus oli pinoaminen piireissä ja pitäminen yhdessä jäätymisen kanssa. Kolme tai viisi piiraista, tai joskus jopa kuusi, leivattiin matalalla täytöllä ja pinottu, ja niiden välissä oli ohut kerros. Haluat palvella hyvin ohuita viipaleita tästä.</p><p><strong>Resepti: </strong><strong>Stack Pie</strong></p><p>“title =” Stack Pie ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/11/1024×682/54f6666fc56d5_-_stack-vintage-pies-recipe-del1014-s2.jpg?resize=480 : *”<br/>/></picture></div></div><div class= Todd ja Lisa Balfour

Loading...