Αν αγαπάς την Παρασκευή του TGI, θα ξεφύγεις από αυτές τις τραγανά πράσινες πατάτες

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ.

Εξομολόγηση: Δεν ήμουν στο TGI Friday’s από τότε που ήμουν οκτώ, και τότε, ένα πράσινο φασόλι “fry” θα με φοβόταν. Αλλά τώρα, μετά το ψήσιμο του δικού μου φύλλου, δοκιμάστε να τραγανόψαρα φασόλια, έρχομαι στον πειρασμό να επισκεφτώ τη μεγάλη χρονική αλυσίδα και να παραγγείλω ο ίδιος την περίφημη εφαρμογή. Η εκδοχή μας είναι τόσο καλή, είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι θα γίνουν καλύτεροι.

Κρίψιμο Green Bean Fries

Jonathan Boulton

Πρώτα απ ‘όλα, ψήνονται … και όχι μόνο για να είναι υγιείς. (Παρόλο που αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.) Εξασφαλίσαμε ότι οι πατάτες ήταν εξαιρετικά τραγανές, όχι λυπημένες και λυπημένες. Η ικανοποιητική κρίση επιτυγχάνεται με μια απλή κατάσταση βυθοκόρησης. Επωάστε τα απλά πλυμένα πράσινα φασόλια στο αλεύρι (η επιπλέον υγρασία από το ξέπλυμα θα βοηθήσει το ραβδίο αλεύρου), βυθίστε τα στα αυγά και πετάξτε τα σε ψίχουλα ψωμιού που αναμιγνύονται με ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο είναι το κλειδί σας για την όμορφη σκιά του χρυσού.

Αφράτος Green Bean Fries

Jonathan Boulton

Ίσως το πιο σημαντικό, υπάρχει το αγρόκτημα Weabi. Απλουστεύσαμε το αγαπημένο του εστιατορίου και χτύπησα μερικά ψιλοκομμένα αγγούρια, σκόνη wasabi και ξύδι σε αγρόκτημα που αγόραζε το κατάστημα. Είναι λίγο πικάντικο, πραγματικά κρεμώδες και τόσο καλό που θα θέλετε να το πίνετε ακριβώς από το μπολ. Αλλά παρακαλώ μην το κάνετε. Βουτήξτε υγιεινά (ish) τηγανητές πατάτες σε αυτό αντ ‘αυτού.

PIN ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

εικόνα

Ακολουθήστε Delish για Ίνσταγκραμ.

Loading...