Κινέζικα Φλυτζάνια Takeout

Ειδική Κατοικία: Χοιρινό Lo Mein και χορτοφαγικό ρύζι Fried. Τα παιδιά θα αγαπήσουν αυτό το μπρόκολο: πράσινα μούρα με πράσινο πάγωμα και χωρίς φαγητό σε ένα σωρό από ζυμαρικά από χοντρές παγίδες που πιέζονται από μια τσάντα ziplock. Σερβίρετε τηγανητό ρύζι στο πλάι: δημητριακά ρυζιού που διογκώνονται με μούρα φρούτων και ζελέ φασόλια. Και μην ξεχνάτε τα μπισκότα καραμέλας.

© 2010 Τι νέο υπάρχει, Cupcake? από τον Karen Tack και τον Alan Richardson. Απόσπασμα με άδεια του Houghton Mifflin Harcourt. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Κανένα μέρος αυτού του αποσπάσματος δεν μπορεί να αναπαραχθεί ή να ανατυπωθεί χωρίς γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Απόδοση:

6

Συστατικά
6
vanilla cupcakes
6
πράσινα μούρα φρούτων (Jolly Rancher, Laffy Taffy)
3
ροζ μούχλα φρούτων (Jolly Rancher, Starburst, Laffy Taffy)
1 1/2 γ.
παγωμένο βανίλλιο σε κονσέρβα
Πράσινο και κίτρινο χρωματισμό τροφίμων
1 κουταλάκι του γλυκού.
μη ζαχαρούχα σκόνη κακάου (Hershey’s)
1/2 γ.
σκούρο πράσινο ψεκάζει
1
(twizzlers Rainbow Twists).
Μεγάλα κουζινικά κουτάκια (προαιρετικά)
Κατευθύνσεις
  1. Γραμμή ενός φύλλου μπισκότων με χαρτί κεριού. Για τα στελέχη μπρόκολου, κάντε μια κατά μήκος τομή στο κέντρο κάθε πράσινου φρούτου μασήστε και ανοίξτε ελαφρώς. Τοποθετήστε τα στελέχη στο έτοιμο φύλλο μπισκότων. Φούρνο μικροκυμάτων ροζ μούχλα για 2 έως 3 δευτερόλεπτα για να μαλακώσει. Πατήστε τα ροζ μούρα φρούτων μαζί και ρίξτε έξω σε ένα ορθογώνιο 2 με 3 ίντσες πάχους περίπου 1/8 ίντσας. Για τις χοιρινές κορδέλες, κόψτε τα πεπλατυσμένα φρούτα μασήστε το ορθογώνιο σταυροειδώς σε λωρίδες 1/8-ιντσών.
  2. Απόχρωση 1/2 φλιτζάνι της βανίλιας που πασπαλίζει φωτεινό πράσινο με το πράσινο χρωματισμό των τροφίμων, κουτάλι το παγετό σε μια τσάντα ziplock, πιέστε έξω τον υπερβολικό αέρα και σφραγίστε. Αποχρώστε 2 κουταλάκια του γλυκού παγωμένου βανίλιας με 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνης κακάου και 1 κουταλάκι του γλυκού νερό και ανακατέψτε για να κάνετε μια ομαλή καφέ πάστα. Τον αφήστε το υπόλοιπο βανίλιας να αψηφά καφέ με 1 σταγόνα κίτρινου φαγητού και το υπόλοιπο 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κακάο. Διαδώστε την πιο σκοτεινή καφετιά πάστα κάτω από την πλευρά μιας τσάντας ziplock και στη συνέχεια συμπληρώστε με το ανοιχτό καφέ πάγωμα. Πιέστε έξω τον υπερβολικό αέρα και σφραγίστε.
  3. Τοποθετήστε το πράσινο πασπαλίζουμε σε ένα μικρό μπολ. Περάστε μια μικρή (1/8-ίντσα) γωνία από την τσάντα με το πράσινο πάγωμα. Για τα μπρόκολα του μπρόκολου, οι σωληνώσεις από το πάγωμα στις άκρες των σχισμένων άκρων των μασημάτων πράσινου φρούτου στο φύλλο μπισκότων. Κρατώντας το μπρόκολο από το στέλεχος, πιέστε το παγωμένο άκρο ελαφρά μέσα στα ψεκαστικά για να καλύψετε τελείως. επιστρέψτε στο φύλλο cookie.
  4. Αφαιρέστε μια μικρή (1/8-ίντσα) γωνία από την τσάντα με το καφέ πάγωμα. Για να φτιάξετε τα ζυμαρικά, στρίψτε το παγετό σε ένα ακανόνιστο μοτίβο σε όλα τα cupcakes, συσσωρεύοντάς το ψηλά και αφήνοντάς το να κρεμάσει πάνω από τις άκρες (το σκοτεινότερο καφετί παγωμένο θα μοιάζει με σάλτσα σόγιας). Ρυθμίστε τα ροζ φρούτα μασάτε χοιρινό κουνουπίδι τυχαία πάνω από το cupcakes. Προσθέστε ένα ή δύο κομμάτια μπρόκολο στην κορυφή. Για τα κρεμμυδάκια, διασκορπίστε μερικές πράσινες φέτες γλυκόριζας πάνω από τα cupcakes.
  5. Για να έχετε πλήρη επίπτωση, τοποθετήστε προσεκτικά τα cupcakes στα κιβώτια παραλαβής από την Κίνα, εάν τα χρησιμοποιείτε.