Μπισκότα μαύρης γάτας

εικόνα

Naomi Robinson

Όταν εντοπίζετε μια μαύρη γάτα είναι υπέρ σας.

Απόδοση:

4


ντουζίνα

Χρόνος προετοιμασίας:

0

ώρες

25

λεπτά

Συνολικός χρόνος:

2

ώρες

0

λεπτά

Συστατικά
2
κολλάει το αλατισμένο βούτυρο, μαλακώνει και διαιρείται
1/2 γ.
Κατεργασμένη με ολλανδία σκόνη κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού.
σκόνη εσπρέσσο
3/4 c.
ζάχαρη
1/2 κουτ.
αλάτι kosher
2
μεγάλους κρόκους αυγού
2 κουτ.
καθαρό εκχύλισμα βανίλιας
2 γ.
συν 2 κουταλιές της σούπας. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 c.
λευκή σοκολάτα, λειωμένο
Κατευθύνσεις
  1. Σε μια μικρή κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, θερμαίνετε 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο και σκόνη κακάο μέχρι να λιώσει το βούτυρο, ανακατεύοντας μέχρι να συνδυαστεί. Αφήστε να κρυώσει για 15 λεπτά.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός ή στο κύπελλο ενός μίξερ στο βάθρο χρησιμοποιώντας το εξάρτημα χτυπήματος, κτύπησε μαζί το υπόλοιπο βούτυρο, σκόνη εσπρέσσο, ζάχαρη, αλάτι και ψυγμένο μίγμα σκόνης κακάου μέχρι να συνδυαστούν και χνουδωτά, περίπου 1 λεπτό. Προσθέστε κρόκους και βανίλια και κτυπήστε μέχρι να συνδυαστούν. Προσθέστε αλεύρι σε τρεις παρτίδες, βεβαιωθείτε ότι κάθε προσθήκη είναι πλήρως συνδυασμένη πριν προσθέσετε την επόμενη. Χτυπάμε μέχρι το μείγμα να τραβιέται προς την κατεύθυνση της προσκόλλησης του κουπιού για να σχηματίσει μια χαλαρή μπάλα.
  3. Γυρίστε τη ζύμη σε μια επιφάνεια εργασίας και σχηματίστε δύο ίσους δίσκους. Μεταφέρετε στο ψυγείο για να κρυώσετε έως ότου η ζύμη είναι σταθερή, περίπου 1 ώρα.
  4. Φύλλο ψησίματος γραμμής με χαρτί περγαμηνής και φούρνο θέρμανσης στους 375 °. Βγάλτε ένα δίσκο μεταξύ χαρτιού περγαμηνής μέχρι πάχους λίγο μεγαλύτερο από 1/8 “. Ξεφλουδίζετε το ανώτερο φύλλο περγαμηνας και σκουπίζετε τα σχήματα των γατών, στη συνέχεια μεταφέρετε σε ένα προετοιμασμένο φύλλο ψησίματος, σε απόσταση 1”.
  5. Ψήστε τα cookies μέχρι το κέντρο του μπισκότου να δώσει λίγο ελαφρά όταν πιεστεί, 10 έως 12 λεπτά. Αφαιρέστε από το φούρνο και ψήνετε στο φύλλο ψησίματος 5 λεπτά πριν μεταφέρετε σε ράφι σύρματος για να κρυώσει εντελώς. Διακοσμήστε με λευκή σοκολάτα.