Γαρίδες καλαμποκιού γαρίδας

Αυτή η συνταγή υποβλήθηκε από την Real Women της διαγωνιζόμενης PHILADELPHIA, Cathy Hazzard.

Απόδοση:

6

Χρόνος προετοιμασίας:

0

ώρες

15

λεπτά

Συνολικός χρόνος:

0

ώρες

55

λεπτά

Συστατικά
4 κουταλιές της σούπας.
βούτυρο
2 γ.
ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
2
πακέτο τυριού κρέμας Philadelphia
1 κουταλιά της σούπας.
θαλασσινά καρύκευμα
4 γ.
αποθέματα γαρίδας ή αποθέματα ιχθύων
3 γ.
μισό και μισό
3 γ.
ψιλοκομμένες (1/4-ίντσες) κόκκινες πατάτες
2 λίβρες.
μεγάλες γαρίδες (βλ. Συμβουλές)
2
μπορεί να μη προστεθεί αλάτι καλαμπόκι
1
μπορεί συμπυκνωμένη κρέμα σούπα πατάτας
Κατευθύνσεις
  1. Σε ένα μεγάλο αποθέμα, πάνω από μέτρια υψηλή θερμότητα, λειώνετε το βούτυρο μέχρι να αρχίσει να φουσκώνει. Τώρα πετάξτε στα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και συνεχίστε το μαγείρεμα σε μέτρια υψηλή θερμότητα μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια. Προσθέστε και τις δύο συσκευασίες του τυριού κρέμας, ανακατεύοντας με ένα ξύλινο κουτάλι μέχρι να λιώσει τελείως το τυρί κρέμας. Τώρα μείγμα στην καρύκευμα θαλασσινών.
  2. Ρίξτε το απόθεμα γαρίδας στο μίγμα κρέμας τυριών, αναμειγνύοντας μαζί με ένα συρμάτινο χτύπημα μέχρι να μαλακώσει. Ανάμειξη στο ζεστό μισό και μισό. Αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει, ανακατεύοντας περιστασιακά με ένα ξύλινο κουτάλι, έως ότου ο ατμός ανεβαίνει από την κατσαρόλα. Προσθέστε τις πατάτες σε κύβους, διατηρώντας τη θερμότητα σε μέτρια-υψηλή. Ανακατέψτε περιστασιακά, επιτρέποντας στις πατάτες να μαγειρεύουν 25 λεπτά ή μέχρι να φουσκωθούν τα πιρούνια.
  3. Μόλις οι πατάτες είναι τρυφερές, προσθέστε τις γαρίδες στον ατμό (βλ. Συμβουλή). ταραχή. Προσθέστε στραγγισμένο καλαμπόκι και κρέμα πατάτας. ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθεί. Μειώστε τη θερμοκρασία στη χαμηλή και σιγοβράστε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά με μια ξύλινη κουτάλα, έτσι ώστε η σούπα δεν καίγεται.

Γαρίδα Corn Chowder