Πορτοκαλί-Μαγκό Σούπα

Μια γλυκιά και δροσιστική σούπα που συνδυάζει πορτοκάλι και μάνγκο σε αυτή τη γευστική απόλαυση. Σερβίρετε στους επισκέπτες σας δίπλα στην πισίνα ή σε εσωτερικούς χώρους σε μια ηλιόλουστη μέρα του καλοκαιριού.

Cal / Serv:
226
Απόδοση:

4

Χρόνος προετοιμασίας:

0

ώρες

10

λεπτά

Συνολικός χρόνος:

1

ώρα

10

λεπτά

Συστατικά
1 κουταλιά της σούπας.
πορτοκαλιά
3
μεγάλα πολύ ώριμα μάνγκο
1 1/2 γ.
βουτυρόγαλα ή περισσότερο, αν χρειαστεί
1 1/2 γ.
φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
3 κουτ.
το μέλι ή τη γεύση
1 κουταλιά της σούπας.
χυμό λεμονιού ή ασβέστου
1
μεγάλο πορτοκαλί ομφαλό
8
μικρά φρέσκα φύλλα μέντας για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
Κατευθύνσεις
  1. Σε ένα μπλέντερ ή στον επεξεργαστή τροφίμων, περιχύστε το πορτοκαλί ξύσμα και τα μάνγκο μέχρι να εξομαλυνθούν. Στέλεχος σε ένα κόσκινο, πιέζοντας με το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Ρίξτε το υγρό σε ένα μπολ, καλύψτε καλά και ψήστε για τουλάχιστον 1 ώρα. Απορρίψτε τα στερεά στο κόσκινο.
  2. Ανακατέψτε το βουτυρόγαλα, το χυμό πορτοκαλιού και 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι στη σούπα. (Εάν φαίνεται πάρα πολύ παχιά, προσθέστε περισσότερο βουτυρόγαλα.) Καλύψτε καλά και ψήστε στο ψυγείο για περίπου 2 ημέρες.
  3. Για να εξυπηρετήσει: Προσθέστε το χυμό λεμονιού και απομείνετε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Ρίξτε σε ψυγμένα κύπελλα και πλύνετε φέτες πορτοκαλιού στην κορυφή. Γαρνίρετε με μέντα και σερβίρετε αμέσως.

<p>Μια γλυκιά και δροσιστική σούπα που συνδυάζει πορτοκάλι και μάνγκο σε αυτή τη γευστική απόλαυση. Σερβίρετε στους επισκέπτες σας δίπλα στην πισίνα ή σε εσωτερικούς χώρους σε μια ηλιόλουστη μέρα του καλοκαιριού.</p><p><strong>Συνταγή:</strong> <strong>Πορτοκαλί-Μαγκό Σούπα </strong></p><p>“title =” Πορτοκαλί-Μανγκό Σούπα ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f628902ffc7_-_orange-mango-soup-de-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh; κέντρο, κορυφή & αλλαγή μεγέθους = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Theresa Raffetto

Loading...