Σάντουιτς με σπανάκι

Το μοσχαρίσιο μπαχαρικό προσφέρεται για μεσημεριανό γεύμα ή ένα γρήγορο σνακ, με τουρσιά και κολοκύθα. Αυτό το πιάτο είναι μέρος του μενού του εστιατορίου μας. Αφήστε αρκετό χρόνο: χρειάζονται αρκετές ημέρες για μαρινάρισμα και τουλάχιστον 7 ώρες χρόνο μαγειρέματος πριν από τη σάλτσα.

Απόδοση:

10

Ωρα μαγειρέματος:

7

ώρες

0

λεπτά

Συνολικός χρόνος:

7

ώρες

0

λεπτά

Συστατικά
1 κουταλάκι του γλυκού.
γαρύφατα εδάφους
1 κουταλάκι του γλυκού.
τριμμένο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού.
έδαφος μπαχάρι
1 κουταλάκι του γλυκού.
κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού.
αλεσμένο μοσχοκάρυδο
1 κουταλιά της σούπας.
καστανή ζάχαρη
1/4 c.
αλάτι kosher
1 κουταλιά της σούπας.
μέλασσα
4 lb.
αποφλοιωμένο δεμένο βόειο κρέας ψητό ή ψιλοκομμένο ψητό
12 oz.
Guinness Stout
Ψωμί
εμφιαλωμένο χρένο
Λαχανοσαλάτα
Πλιγούρια
Κατευθύνσεις
  1. Ανακατέψτε τα μπαχαρικά, τη ζάχαρη και το αλάτι σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε μελάσσα για να σχηματίσουμε μια ξηρή πάστα. τρίψτε όλο το βοδινό κρέας. Τοποθετήστε το κρέας σε μη αντιδραστικό δοχείο ή επανασφραγιζόμενη σακούλα. Αφήνουμε να μαρινάρετε 4 με 7 ημέρες στο ψυγείο, γυρίζοντας και τρίβοντας το βόειο κρέας μία φορά την ημέρα.
  2. Τοποθετήστε το βόειο κρέας και το μπιφτέκι σε μια μεγάλη (6- έως 8-quart) κατσαρόλα και προσθέστε νερό για να καλύψετε μόνο το βόειο κρέας. Φέρτε σε ένα σιγοβράστε? καλύψτε και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσετε αλλά να μην καταστραφεί, περίπου 3 ώρες (30 λεπτά περισσότερο αν χρησιμοποιείτε τσοκ). Αφαιρέστε από τη θερμότητα, αλλά αφήστε το μοσχάρι να καθίσει στο δοχείο για 2 ώρες. Όταν κρυώσει, αφαιρέστε το μοσχάρι και ψύξτε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες.
  3. Κόψτε το κρέας και συναρμολογήστε σάντουιτς με ψωμί. εάν επιθυμείτε, προσθέστε το χρένο στη γεύση. Σερβίρετε με κολοκύθα και τουρσιά.