Κομψή καμπάνα

Η προσθήκη των συστατικών με τη σωστή σειρά είναι το μυστικό της επιτυχίας αυτής της συνταγής. αυτά που παίρνουν το μακρύτερο για να μαγειρέψουν πάνε πρώτα. Το προαιρετικό στρώμα φύκια (που διατίθεται από τους περισσότερους ψαράδες) προσδίδει μια αλατισμένη ουσία ωκεανού και κρατάει τις πατάτες από τον πυθμένα της κατσαρόλας.

Αυτή η συνταγή περιλαμβάνεται στο νέο Το αμερικανικό φαγητό της Martha cookbook © 2012 by Martha Stewart Αγοράστε το βιβλίο

Απόδοση:

8

Συστατικά
2
μεγάλα κρεμμύδια
6
σκελίδα σκόρδο
1
μπουκάλι ανοιχτό μπουκάλι ή μπύρα μεσαίου σχήματος
1 γ.
νερό
Νωπά φύκια
1 1/2 lb.
μικρές νέες πατάτες (λευκό, κόκκινο ή συνδυασμός)
1 λίβρα.
ζεστό αποξηραμένο chorizo
Χοντρό αλάτι
3
αστακούς
36
τα μουστάκια
4
καλαμπόκι αυτιού
2 λίβρες.
μύδια
1 1/2 lb.
μεγάλες γαρίδες
2 κουταλιές της σούπας.
ανάλατο βούτυρο
2
λεμόνια
Κατευθύνσεις
  1. Συνδυάστε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το απαλό αλάτι και το νερό σε ένα αποθέμα 16 τεμαχίων. Καλύψτε με ένα στρώμα από φύκια (ή τοποθετήστε ένα καλάθι ατμού πάνω από τα κρεμμύδια). Προσθέστε πατάτες, chorizo ​​και 1 κουταλιά αλάτι. Φέρτε σε βρασμό. Προσθέστε αστακούς. μαγειρεύουμε σε υψηλή θερμοκρασία, καλύπτεται για 15 λεπτά. Προσθέστε τα μουστάκια και το καλαμπόκι. μαγειρέψτε, καλύπτονται, για 6 λεπτά. Προσθέστε τα μύδια και τις γαρίδες. μαγειρεύουμε, καλύπτονται, μέχρι να ανοίξουν τα μύδια και τα μύδια και οι γαρίδες να μαγειρευτούν μέσα σε 4 έως 8 λεπτά.
  2. Αφαιρέστε τα θαλασσινά, το καλαμπόκι, τις πατάτες και το chorizo ​​χρησιμοποιώντας λαβίδες και μεταφέρετε σε μεγάλες πλάκες ή φύλλα ψησίματος. Απορρίψτε τα φύκια και τυχόν μη ανοιγμένα μουστάκια και μύδια. Στραγγίστε το υγρό μέσα από ένα κόσκινο σε ένα μπολ. προσθέτουμε βούτυρο, στροβιλίζουμε για να λιώσει. Πιέστε τα λεμόνια πάνω από το clambake.

    Ψάχνετε για περισσότερες επιλογές δείπνου; Ελέγξτε μας συνταγές χοιρινού κρέατος, συνταγές κοτόπουλου, και συνταγές πατάτας.

<p>Η προσθήκη των συστατικών με τη σωστή σειρά είναι το μυστικό της επιτυχίας αυτής της συνταγής. αυτά που παίρνουν το μακρύτερο για να μαγειρέψουν πάνε πρώτα. Το προαιρετικό στρώμα φύκια (που διατίθεται από τους περισσότερους ψαράδες) προσδίδει μια αλατισμένη ουσία ωκεανού και κρατάει τις πατάτες από τον πυθμένα της κατσαρόλας.</p><p><strong>Συνταγή:</strong> <strong>Κομψή καμπάνα</strong></p><p>“title =” Κουζίνα ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6d51358c8a_-_stove-top-clambake-recipe-mslo0913-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh, κέντρο, κορυφή & αλλαγή μεγέθους = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Ευγενική προσφορά της Martha Stewart

Loading...