Πατάτα ηφαίστειο

Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να παίξετε με το φαγητό σας; Θα χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας για να γλύψετε τις πατάτες και στη συνέχεια σκουπίστε έξω έναν κρατήρα από τον ηφαίστειο για να κρατήσετε επιπλέον σάλτσα τυριού για δέντρο – εννοώ το μπρόκολο-dunking. Απλά φροντίστε να αφήσετε πρώτα το τυρί να κρυώσει ή θα υποφέρετε από λάβα-στόμα.

Απόδοση:

3

Συστατικά
6
κόκκινες πατάτες
νερό
1 κουταλάκι του γλυκού.
άλας
1 γ.
φυλλώματα μπρόκολου
1/4 c.
γάλα
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς
ντο.
τριμμένο τυρί Cheddar
1/4 c.
κρέμα γάλακτος
Κατευθύνσεις
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 375 μοίρες. Βάλτε τα κομμάτια πατάτας στην κατσαρόλα με το αλάτι και αρκετό νερό για να τα καλύψετε τουλάχιστον 3 ίντσες. Βράζετε τις πατάτες για περίπου 12 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Ενώ οι πατάτες βράζουν, ατμούστε τα μπρόκολα μπρόκολο τοποθετώντας 1/2 ίντσα νερό στο μικρό δοχείο με το μπρόκολο. Καλύψτε το δοχείο και μαγειρέψτε 7 λεπτά σε μέτρια υψηλή θερμότητα.
  3. Απενεργοποιήστε τη σόμπα και τραβήξτε έναν ενήλικα για να αποστραγγίσετε τις πατάτες στο σουρωτήρι. Στη συνέχεια, βγάλτε τις πατάτες πίσω στην κατσαρόλα, προσθέστε το γάλα και πασπαλίστε, πολτοποιήστε, ψήστε, μέχρι να έχετε πάρει όλα τα κομμάτια έξω ότι μπορείτε!
  4. Δοκιμάστε τις πατάτες. Προσθέστε το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να γευτείτε τις πατάτες. Θυμηθείτε, το τυρί θα ενισχύσει τη γεύση του τελικού πιάτου. Στη συνέχεια, σχηματίστε τις πατάτες σε κώνο στην πλάκα εξυπηρέτησης. Χρησιμοποιήστε το πιρούνι για να κάνετε κορυφογραμμές, έτσι φαίνεται σαν ένα βράχο. Κάντε μια απότομο κρατήρα στην κορυφή που μοιάζει με ένα μικρό μπολ.
  5. Ρίξτε τη κτυπώντας κρέμα στο μπολ ανάμειξης. Κτυπήστε την κρέμα με το ηλεκτρικό μίξερ μέχρι να σχηματιστούν μαλακές κορυφές. Ανακατέψτε το τυρί. Βάλτε το μίγμα κρέμας και τυριού στον κρατήρα του ηφαιστείου. Ψήνουμε για 10 έως 12 λεπτά, ή μέχρι να φουσκώσει η τυροκομική λάβα και να βγει από τις πλευρές.
  6. Αφαιρέστε το ηφαιστείο πατάτας από το φούρνο (χρησιμοποιήστε τα κατόχους σας) και διακοσμήστε τη βάση του ηφαιστείου με μπρόκολο. Περιμένετε να κρυώσει η ροή της λάβας προτού να καταβροχθίζετε αυτή τη νόστιμη καταστροφή.

Από Big Snacks, Little Meals

Steve Mann

Loading...