Λεμόνι και καπνιστή-Mozzerella πίτσα

Η καπνιστή μοτσαρέλα προσθέτει έντονη γεύση σε αυτήν την ασυνήθιστη πίτσα, ενώ το λεμόνι προσθέτει μια αντιληπτή οξύτητα που είναι απολύτως θεϊκή.

Απόδοση:

4

Χρόνος προετοιμασίας:

0

ώρες

15

λεπτά

Συνολικός χρόνος:

0

ώρες

35

λεπτά

Συστατικά
1 λίβρα.
προετοιμασμένη ζύμη πίτσας
1/2 lb.
καπνιστή μοτσαρέλα
1
μικρό λεμόνι
1 1/2 lbsp.
ελαιόλαδο
1/2 κουτ.
αλάτι kosher
1/4 κουτ.
μαύρο πιπέρι
Κατευθύνσεις
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 450 βαθμούς F. Στερεώστε και πιέστε τη ζύμη με τα δάχτυλά σας σε έναν κύκλο 14-ιντσών σε ένα μεγάλο ταψί ή πέτρα πίτσας. Τοποθετήστε μοτσαρέλα και φέτες λεμονιού πάνω από το φλοιό, ψιλοβρέξτε με λάδι και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι. Ψήστε μέχρι να ροδίσουν και να φυτρώσουν, περίπου 20 λεπτά. Κόψτε σε φέτες και σερβίρετε αμέσως.

    Ψάχνετε για πιο γρήγορες και εύκολες συνταγές; Ελέγξτε μας γρήγορη οικογένεια-αγαπημένα, γρήγορο δείπνο για τα βράδια της εβδομάδας, και υγιεινές συνταγές για λιγότερο από $ 3 μια μερίδα.

<p>Η καπνιστή μοτσαρέλα προσθέτει έντονη γεύση σε αυτήν την ασυνήθιστη πίτσα, ενώ το λεμόνι προσθέτει μια αντιληπτή οξύτητα που είναι απολύτως θεϊκή.</p><p><b>Συνταγή: Λεμόνι και Καπνιστή-Μοτσαρέλα Πίτσα</b></p><p>“title =” Πίτσα με λεμόνι και καπνιστή μοτσαρέλα ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f648a672ea6_-_lemon-smoked-mozzarella-pizza-recipe-opr0313-xl.jpg?crop=1xw : 1.0xh, κέντρο, κορυφή & αλλαγή μεγέθους = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Jonny Valiant

Loading...