Matzoh Icebox Cake

Tee tämä jääpaketti kakku uusi paskat perinne. (Se maistuu kuin tiramisu!)

saadaan:

8

Valmistusaika:

0

tuntia

20

min

Kokonaisaika:

4

tuntia

30

min

ainekset
Kermavaahtoa varten
2 c.
kylmä raskas kerma
1/4 c.
hienosokeri
1 tl.
puhdasta vanilainuutetta
1/2 tl.
jauhettua kanelia
Suklaan ganachea varten
3 c.
suklaa hiput
1 1/2 c.
raskasta kermaa
Cake-kokoonpanolle
8
suuret matzoh-keksejä
Suklaa lastut, koristele
ohjeet
  1. Tee kermavaahtoa: Suuressa kulhossa käsi-sekoittimella tai astian sekoittimella kulhoon, jossa käytetään vatkauskoukkua, yhdistetään raskas kerma, jauhettu sokeri, vanilja ja kaneli. Juokse, kunnes pehmeät huiput muodostuvat.
  2. Tee ganache: Aseta suklaalastut suuriin kulhoon. Pienessä kattilassa keskilämmöllä saat raskasta kermaa pureskella ja kaada välittömästi kuumaa kermaa suklaalastujen yli. Anna istua 10 minuuttia, sitten viiltää kunnes seos on sileä ja suklaapalat ovat sulaneet.
  3. Aseta kakku paikalleen, aseta jäähdytyslaatikko arkkiaukon sisälle ja aseta yksi matzo-krakkaus telineeseen. Spread ganache päälle krakkausyksikkö, sitten levitä kermavaahto yli ganache. Ylös toisen matzo krakkauslaitetta ja toista prosessi, kunnes olet käyttänyt kaikki kermavaahto.
  4. Kaada ylimääräinen ganache yli jääpaketti kakku, joka kattaa kaikki sivut. Top suklaapähkinöillä. Siirrä kakku ruokalautalevylle ja säilytä se kylmänä, kunnes krakkauskerrokset ovat pehmittuneet ja muuttuvat kakkuisiksi noin 4 tunniksi.

matzoh Icebox Cake

John Komar

Loading...