Διπλό Dare-Inspired Slime Cake

Υπόδειξη: Σερβίρετε αυτό το κέικ στρώση γυμνό-όπως μέσα, με μόνο το βουτηγμένο βουτύρου μεταξύ των δύο στρωμάτων-στη συνέχεια, αφήστε τον επισκέπτη του τιμήν να χύνει τη “λάσπη” πουτίγκα. Μπορείτε να βρείτε πράσινο χρωματισμό τροφίμων νέον στα περισσότερα καταστήματα παντοπωλείων, ή σε απευθείας σύνδεση.

Εάν μισείτε με τη χρήση κουτιού μίγματα κέικ, δοκιμάστε αυτή τη συνταγή για το λευκό κέικ.

Απόδοση:

8

Χρόνος προετοιμασίας:

0

ώρες

45

λεπτά

Ωρα μαγειρέματος:

0

ώρες

30

λεπτά

Συνολικός χρόνος:

1

ώρα

15

λεπτά

Συστατικά
Λευκό κέικ
1
κουτί λευκού κέικ μίγμα (και ο, τιδήποτε συστατικά το πακέτο που απαιτεί)
Πράσινο βουτυρωμένο πάγωμα
3 γ.
ζάχαρη άχνη
6 κουταλιές της σούπας.
βούτυρο, μαλακώθηκε
2 κουτ.
εκχύλισμα βανίλιας
5 κουταλιές της σούπας.
γάλα
10
πέφτει πράσινο χρωματισμό τροφίμων
Λάμψη από τη λάσπη
2
κουτιά στιγμιαίας πουτίγκας βανίλιας (ή γεύση cheesecake 3.4 ουγκιές το καθένα)
4 γ.
γάλα
10
πέφτει πράσινο χρωματισμό τροφίμων
10
σταγόνες πράσινο πράσινο χρώμα τροφίμων (ή ασβέστη πράσινο)
Κατευθύνσεις
  1. Ψήστε το κέικ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, σε δύο στρογγυλά τηγάνια των 8 ιντσών. Αφήστε στην άκρη για τουλάχιστον 30 λεπτά για ψύξη.
  2. Κάντε το πράσινο βουτυρωμένο πάγωμα: Ρίξτε τη σκόνη ζάχαρης και βούτυρο σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης. Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ που έχει ρυθμιστεί σε χαμηλά επίπεδα, σταδιακά χτυπά τα δύο μαζί μέχρι να σχηματίσει κίτρινα μπιζέλια μεγέθους μπιζελιού. Προσθέστε 3 κουταλιές της σούπας. γάλα και 6 σταγόνες χρωματισμού τροφίμων, χτυπώντας μέχρι κρεμώδη. Σταδιακά προσθέστε περισσότερο γάλα έως ότου το πάγωμα είναι εύκολα επαλείψιμο και προσθέστε χρωματισμό τροφίμων μέχρι να φτάσει στη σκιά του πράσινου που σας αρέσει. (Χρησιμοποιήσαμε περίπου 10 σταγόνες.)
  3. Τοποθετήστε ένα στρώμα κέικ σε μια βάση κέικ ή σε μια πλάκα που σερβίρει. Κορυφή με πάχος 1/2 “πάχους βουτύρου βουτύρου, στη συνέχεια, τοποθετήστε το άλλο στρώμα του κέικ πάνω από αυτό..
  4. Κάνετε το Slime Pudding Topping: Ρίξτε δύο κουτιά από μίγμα πουτίγκας σε ένα άλλο μεγάλο μπολ ανάμειξης. Προσθέστε το γάλα και περίπου 5-6 σταγόνες και των δύο τύπων πράσινου χρωματισμού τροφίμων. Χτυπάτε χαμηλά μέχρι να τα συνδυάσετε, προσθέτοντας σταδιακά περισσότερες σταγόνες χρωματισμού τροφίμων μέχρι να φτάσετε στο χρώμα που σας αρέσει περισσότερο. (Χρησιμοποιήσαμε 10 από το καθένα.) Τοποθετήστε την πουτίγκα στο ψυγείο για να την πάρετε για τουλάχιστον 5-10 λεπτά.
  5. Ρίξτε το επίστρωμα πουτίγκας πάνω από το κέικ λίγο πριν το σερβίρετε.