Cherry Cordials

Löydät usein kauniita kirsikka-kirsikoita gourmet- tai erikoismyymälöissä. Kuitenkin, kun kirsikat ovat kausina, brandying niitä (eli liotus hehku) on hauska tapa säilyttää heidät makea talviprojekti. Ja jos sinusta tuntuu ohita suklaa ja fondantti osa cordials, straight-up brandied kirsikat tekevät hienoa kastiketta aikuisten sundaes.

alkaen: Liddabit Sweets Candy Cookbook © 2013 by Liz Gutman ja Jen King Osta kirja

saadaan:

1

ainekset
1
erän kaakaistu kirsikoita tai laadukkaita maraschino-kirsikoita
2 c.
konvehti
2 c.
hienonnettu tumma suklaa
ohjeet
  1. Tyhjennä neste kirsikoilta (varoita se jos haluat). Pinoa 3 tai 4 arkkia paperipyyhkeellä laskuriin ja aseta kirsikat niihin yhteen kerrokseen. varovasti peität yläosat toisella paperipyyhkeellä ja anna kirsikoiden kuivua noin 10 minuuttia.
  2. Aseta fondantti keskikokoiseen lämpöä kestävään kulhoon ja kuumenna se mikroaaltouunissa Korkea kolmen peräkkäisen sekunnin välein sekoittaen väliin. (Vaihtoehtoisesti laittaa kulhoon pannulla, joka kiehuu vettä ja lämpöä, sekoittaen toisinaan, kunnes fondantti on lämmin ja pannukakkujauhon koostumus 5-7 minuuttia.)
  3. Aseta kirsikat pieneen kulhoon, ja niiden vieressä laittaa kulhoon fondantti ja sitten yksi valmistetuista leivinpaperista.
  4. Kun kirsikka on kara, dip se fondui niin, että hedelmä on peitetty kokonaan varren. Nosta se pois sulateesta, pidä se muutaman sekunnin ajan, jotta kaikki ylimääräiset fondantti pääsee tippumaan ja aseta se valmiiksi leivontalevylle. Toista kunnes kaikki kirsikat on peitetty. Aseta leivinpelti syrjään viileässä paikassa, kunnes koristekasvi on viileä, kuiva ja kosketus, 20-30 minuuttia.
  5. Toisessa keskikokoisessa kulhossa kostuta 2 kupillista suklaata tai käytä 2 kuppia suklaata ja 1/3 kuppiöljyä korvaavaan suklaapinnoitteeseen.
  6. Tarttumalla varren päällystettyä kirsikkaa varren päälle, pudota se suklaaseen niin, että kaikki fondantti peitetään; pidä sitä altaan yläpuolella muutaman sekunnin ajan, jotta ylimääräinen suklaa pääsee tippumaan ja aseta se sitten toiselle valmistavalle leivinpaperille. Toista kunnes kaikki kirsikat on kastettu. Anna heidät aloittamaan, kunnes suklaa on tukeva, 15-20 minuuttia.
  7. Säilytä kirsikat ilmatiiviiseen säiliöön viileässä huoneenlämmössä jopa 6 viikkoa. Mitä kauemmin olet jättänyt heidät, mukava-n-gooier on sydämen sisäpuolella.

<p>“Voit usein löytää kauniita purjekarsikoita gourmet- tai erikoismyymälöissä. Kuitenkin, kun kirsikat ovat kausina, brandying ne (eli liottamalla ne hooch) on hauska tapa säilyttää heidät makea talviprojekti. tuntuu ohita suklaa ja fondantti osa cordials, straight-up brandied kirsikat tekevät hieno kastiketta aikuisten sundaes. “</p><p>“title =” Cherry Cordials ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f65482427a6_-_littabit-cookbook-cherry-cordials-del0913-xlarge.jpg?crop=1xw:1.0 XH, keskusta, ylhäältä ja kokoa = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Rachel Been